“Felçli Değilim Ama Cehenneme Gittim”

SuGiBi

New member
Jamie Foxx Haberdan bir kare. (Nezaket: Jamie Foxx)

Yeni Delhi:

Nisan ayında “tıbbi bir komplikasyon” nedeniyle hastaneye kaldırılan Jamie Foxx, cumartesi günü Instagram’da bir Haber yayınlayarak sağlık durumuyla ilgili bir güncelleme paylaştı. Ayrıca üç dakikalık uzun bir Haber ile aile bireyleri ve hayranlarına, geçmiş olsun dileklerine şükranlarını dile getirdi. Jamie Foxx şu sözlerle başlıyor: “Her şeyden önce, dua eden ve bana mesaj gönderen herkese teşekkür etmek istiyorum dostum.” “Beni ne kadar ileri götürdüğünü ve beni nasıl geri getirdiğini size anlatmaya başlayamıyorum bile” diye ekledi. Jamie Foxx, son Habersunda tıbbi durumunun ayrıntılarını açıklamadı ancak “Asla yaşamayacağımı düşündüğüm bir şey yaşadım” dedi.

“Pek çok insanın güncellemeleri beklediğini veya duymak istediğini biliyorum ama sana karşı dürüst olmak gerekirse, beni o adam gibi görmeni istemedim” dedi. Devam etti, “Beni gülerken, iyi vakit geçirirken, şaka yaparken, film yaparken, televizyon programı yaparken görmeni istiyorum. Beni tüplerim tükenirken ve bunu yapıp yapamayacağımı anlamaya çalışırken görmeni istemedim.” Jamie Foxx ayrıca kızı ve kız kardeşi de dahil olmak üzere aile üyelerine yanında oldukları için bir teşekkür notu paylaştı. “Onlara, Tanrı’ya, birçok harika tıp insanına, size bu Haberyu bırakabiliyorum” diye ekledi. “Ailenin bu şekilde tekme atmasının ne kadar harika bir his olduğunu sana anlatamam ve hepiniz biliyorsunuz ki onlar bunu sıkı tuttular, hiçbir şeyin dışarı çıkmasına izin vermediler, beni korudular ve umarım böyle anlarda herkes bunu yapabilir.”

Sosyal medyada “kör” veya “felçli” olduğu yönündeki spekülasyonların havasını temizleyen Jamie Foxx, “Gördüğünüz gibi gözler çalışıyor, gözler gayet iyi çalışıyor. Felçli değilim ama… Cehenneme gidip geldim ve iyileşme yolumda da bazı çukurlar oldu. Ama geri dönüyorum ve çalışabiliyorum.”

Jamie Foxx, paylaşımı şu sözlerle sonlandırdı: “Herkesi seviyorum ve sahip olduğum tüm sevgiyi seviyorum” diye ekledi. “Bundan sonra beni dışarıda görürsen ve arada bir gözyaşlarına boğulursam, bu sadece zor olduğu içindir dostum. Hastaydım dostum. Ama şimdi bacaklarımı altımda tutuyorum, bu yüzden beni göreceksin.”

Hollywood’un önde gelen birçok ismi Jamie Foxx’un paylaşımına yorum yaparak kendisine sağlık diledi. Dwayne Johnson, “Seni tekrar gördüğümde sana sarılmaya katlanacağım.” Will Smith, “Awww Adam! Kim soğan kesiyor? U Foxx’u Seviyorum! Işığınıza Şu Anda İhtiyaç Var ve Takdir Ediyoruz!” Jamie Foxx’un kızı Corrine Fox da “Seni seviyorum baba” yorumunu yaptı ve üzerine bir kalp emojisi koydu. Michael B. Jordan, “Seni seviyorum kardeşim !!”

Jamie Foxx’un Habersuna buradan bir göz atın:

Mayıs ayında Jamie Foxx bir güncelleme paylaştı ve Instagram’da “Bütün sevgiyi takdir edin! Kutsanmış hissediyorum” yazdı.

Jamie Foxx’un gönderisine buradan bir göz atın:

Jamie Foxx’un kızı Corinne Foxx, sosyal medyada zaman zaman babasının sağlık durumuyla ilgili güncellemeleri aktif olarak paylaşıyordu. 29 yaşındaki, 12 Nisan’da Instagram’da “Babam Jamie Foxx’un dün tıbbi bir komplikasyon yaşadığını paylaşmak istedik.”

Jamie Foxx’un gelecekteki projeleri arasında klonlanmış tiron (aynı zamanda yapımcılığını da üstlendiği), Tanrı Bir Mermidir, Toprağa vermek, Kurşun asker diğer Oluk Kuyrukları.

Günün Öne Çıkan Videosu

Barbie Oppenheimer’a Karşı: Delhi İlk Ne İzliyor?