Filo Lideri Shamsher Pathania Olarak Hrithik Roshan Tanıtılıyor

SuGiBi

New member
Görüntü Instagram’da paylaşıldı. (nezaket: hrithikroshan)

Yeni Delhi:

Dikkat millet, Hrithik Roshan’ın yakında çıkacak filmi Fighter’dan merakla beklenen görünümü Pazartesi öğleden sonra açıklandı ve biz buna doyamıyoruz. Gönderide Bang Bang aktörünün Patty olarak da bilinen Filo Lideri Shamsher Pathania’nın yerine geçtiğini görebiliyoruz. İlk görünüm Hrithik Roshan ve rol arkadaşları tarafından Instagram’da paylaşıldı. Başlığı basit tuttu. Üzerinde şöyle yazıyor: “Filo Lideri Shamsher Pathania. Çağrı İşareti: Patty. Unvan: Filo Pilotu. Birim: Hava Ejderhaları. Sonsuza Kadar Savaşçı.”

Hrithik Roshan’ın sektörden arkadaşları, yorum bölümünü görünüşüyle ilgili övgülerle doldurdu. Pooja Hegde, “Yani… Ne kadar güzel” diye yazarken Zayed Khan, “Evet bebeğim!!! Ek numarası! Harika.”

Aşağıdaki postere bir göz atın:

Bu yılın başlarında Hrithik Roshan, bir sonraki filmi Fighter’daki karakterinin ilk bakış posterini paylaştı. Fotoğrafta Hrithik, pilot kıyafeti giymiş halde, sırtı kameraya dönük olarak bir havaalanında duruyor. Ayrıca karede bir savaş uçağını da görebiliyoruz. Hrithik elini jetin üzerinde tutarak jete bakıyor. Batan güneş, çerçeveye ekstra bir kenar kattı. Hrithik, başlığı düşünmek için fazla zaman kaybetmedi ve basitçe şunu yazdı: “#Fighter #25Jan2024 #7MonthsToFighter.” Sizi bilmem ama biz sakin olamıyoruz. Aynı zamanda filmin bir parçası olan Anıl Kapoor da gönderiye yanıt vererek yumruk emojisi attı. Yönetmen Zoya Akhtar fotoğrafın altında kırmızı bir kalp paylaştı. Hrithik ve Zoya, Zindagi Na Milegi Dobara’da birlikte çalıştı. Aktris Sanjeeda Shaikh de aynı şeyi yaptı. Hrithik ayrıca kuzeni Pashmina Roshan’dan da bir mesaj aldı. Bir dizi ateş emojisi paylaştı.

Siddharth Anand’ın yönettiği Fighter’da başrolde Deepika Padukone de yer alıyor. Hrithik Roshan, filmdeki karakterine uyum sağlamak için vücudunun üzerinde çalıştı. Oyuncu, yolculuğunun Haberlarını ve resimlerini Instagram’da paylaşıyor. Bir süre önce oyuncu, spor salonu seanslarından birinden bir Haber paylaşarak şunları yazdı: “Arkadaşım ve antrenörüm Kris Gethin, ABD’deki evine geri dönüyor. 2. aşamamızın tamamlanmasına 10 hafta daha var ve 6 aylık yoğun çalışmamız geride kalmışken, süreçten bundan daha memnun, daha enerjik, daha azimli ve bu kadar huzurlu olamazdım. şimdi tam bu anda. Ve bu arada bu sürecin kaslarla çok az ilgisi var, daha çok kalp ve zihinle ilgisi var.”

Aktör ekledi, “Ve bunun için sana yeterince teşekkür edemedim Kris. İşinize karşı dürüstlüğünüz ve spor salonuna getirdiğiniz bilgi ve bilgelik için teşekkür ederiz. Dünyanın senin gibi daha fazla adama ihtiyacı var. Kesinlikle. Açıkçası sizinle dönüşümler için çalışmayı mı yoksa o tutkunun ve enerjinin bir nebze olsun bana da geçmesini umarak mı çalışmayı seviyorum bilmiyorum
🙂
Hoşça kal dostum. İleriye ve yukarıya.”

Hrithik Roshan’ın da 2. Savaş’ı planlanıyor. Filmde ayrıca Jr NTR de rol alıyor.