Fırında Domatesli Kaşarlı Ekmek (Vejetaryen)

bencede

Active member
Fırında Domatesli Kaşarlı Ekmek (Vejetaryen) Tanımı İçin Gereçler

  • Birkaç dilim bayat ekmek
  • 1-2 adet küçük domates
  • 5-6 küçük dilim taze kaşar
  • Biraz kekik (veya tercihe bağlı bir baharat)
Fırında Domatesli Kaşarlı Ekmek (Vejetaryen) Tanımı Yapılışı

Not EkleTanımı Yazdır

  1. Ufak uzunluk bir cam fırın kabının içine pişirme kağıdımızı serelim.
  2. yavaşça bayat ekmek dilimlerimizi dizelim (benim sandviç ekmeğim vardı ben onu kullandım).
  3. Yuvarlak yuvarlak kestiğimiz küçük domateslerimizi ekmeklerin üzerine yerleştirelim.
  4. Ekmeklerin kalınlığını hayli aşmayacak biçimde dilimlenmiş kaşarımızı domateslerin üzerine koyalım.
  5. Kaşarların üzerinde biraz kekik gezdirelim.
  6. Izgara modunda 175 dereceye ayarladığımız fırınımıza atalım.
  7. Kaşarların eriyişini ve ekmeklerin kenarlarından kızarışını denetim ederek, 10-15 dk. Pişirelim. Sıcak servis edelim. Afiyet olsun.
 
Üst