Fırında Kaşarlı Mantar

bencede

Active member
Fırında Kaşarlı Mantar Tanımı İçin Gereçler

  • 1 paket mantar
  • Rende ya da iri doğranmış kaşar peyniri
  • Tereyağı
  • Tuz
  • Kekik
  • Kırmızı pul biber
Fırında Kaşarlı Mantar Tanımı Yapılışı

Not EkleTanımı Yazdır

  1. Mantarlar yıkanıp sapları çıkarılır.
  2. Yağlanmış tepsiye dizilir.
  3. İçlerine damak zevkine bakılırsa tereyağı ve tuz eklenir.
  4. En üste kaşar temalır.
  5. Evvelce ısıtılmış 180 derecelik fırında.
  6. 30 dakika kadar pişirilir. (mantarlar suyunu salacaktır).
  7. Fırından çıktıktan daha sonra üzerine isteğe nazaran pilbiber ve kekik ekilir.
 
Üst