Floransa’da tatil için olağandışı görevler

aysutekin

New member
“Oyna ve eğlen”: İşte Floransa’daki bir okulda Paskalya tatili için ilginç görevler

İle ilgili Andrew Picariello Yayınlanan 8 Nisan 2023

güzel ve kibar bir şey yap” unutmadan “Eğlenmek, aile ile birlikte olmak ve gelenekler hakkında daha çok şey öğrenmek“. Sosyal i turları yapıyorlar tatil ödevi Paskalya öğretmen tarafından Floransa’daki bir ilkokulun genç öğrencilerine atanan.

Doğayı oynayın ve gözlemleyin“: Toskanalı bir öğretmenin tatil için sıra dışı ödevi

Okul için ödev yok. Dilbilgisi analizi veya sonsuz matematiksel işlem yok: tarafından atanan görevler Morgana Di Ascenzo‘Vittorio Veneto’ ilkokulunun öğretmeni, dördüncü sınıf öğrencileri, çocukların eğitim yollarından çok büyümeleri için tasarlandı.

Paskalya tatili için okul sıralarından izin alınan günlerde yapılacakların gerçek bir listesi. “Eğlenmek, gökyüzüne bakmak, aile ile birlikte olmak, doğayı gözlemlemek, oyun oynamak, şarkı söylemek, kitap, çizgi roman okumak ve güzel sözler söylemek“. Alışılmadık olduğu kadar orijinal bir seçim, öğrenciler tarafından iyi karşılandı, ancak dikkatli olun, bu kesinlikle hiçbir şey yapmamaya davet değildir.

Ev ödevine karşı değilim, çocuğa öğrendiklerini tekrar etmesi ve kendi planını yaratması için sunulan fırsat.öğretmen Corriere Fiorentino’ya şunları söyledi: “Çocukların kendi zamanlarını yarattıkları, düşünmeye başladıkları sıkılma anları da olması önemlidir.”.

‘Farklı’ ev ödevi: İtalyan öğretmenler arasında giderek daha popüler bir seçim

Toskana hocanın seçimi beğenildi ama bu ilk vaka değil İtalyan bir öğretmenin, bu farklı öğretim yöntemini, özellikle tatil aralarında, gerçek ev ödevi ihtiyacına ilişkin sonsuz tartışmada test etmeye karar vermesi.

Bu, Lucera ilkokulunun öğrencilerine hitaben yazdığı bir mektupta onları okula davet eden Foggialı bir öğretmenin durumudur. kendini istediğin gibi okumaya adaher türlü ve bitki bakımı yeşil sorunla ilgili farkındalığı artırmak için bir eğitim projesinin parçası olarak onlara bağış yapın.