Gal Gadot, Büyük Kızı Alma'nın “Bat Mitzvah”ını Kutluyor. Famjam Post'a bakın

SuGiBi

New member
Yeni Delhi:

Gal Gadot, en büyük kızı Alma'nın 13. doğum gününde büyük başarısını kutlayan yürekleri ısıtan bir aile fotoğrafı paylaştı. Harika kadın aktris, Gal, kocası Jaron Varsano ve dört kızı Alma (13), Maya (7), Daniella (3) ve Ori (8 aylık)'ın yer aldığı güzel bir aile portresi paylaştı. Gal ayrıca Alma doğduğunda çekilmiş bir fotoğraf da paylaştı. Gal, başlıkta şöyle yazdı: “Bebeğim bat mitzvah'ını kutluyor. Dönüştüğün muhteşem insana inanamıyorum. Sevincin, mizahın, merakın ve büyük kalbin kesinlikle büyüleyici. Bana çok şey öğretiyorsun.” Anneliğe, hayata ve kendime dair. Beni annen olarak seçtiğin için, bizi anne baban olarak seçtiğin için teşekkür ederim. Senin için çok yüksek bir dağ yok, fethedemeyeceğin kadar geniş ve derin bir okyanus yok ve her zaman Ima. .

Konuyu bilmeyenler için Bal Mitzvah veya “emirlerin kızı”, genç bir kadının Yahudi yasalarına göre yasal yetişkinliğine işaret eden, yüzlerce yıllık bir Yahudi ritüelidir. Yahudi hukukuna göre 13 yaş altı çocuklar ebeveynlerinin sorumluluğundadır ve çocuklarının davranışlarından ebeveynler sorumludur ancak 13 yaşını doldurduklarında çocukları yasal olarak kendilerinden sorumlu kılan bir kutlama yapılır. eylemler.

İş cephesinde, Gal Gadot en son Netflix'in casus aksiyon gerilim filmi Heart of Stone'da (2023) Rachel Stone olarak görüldü. Kendisi şu anda Rachel Zegler'la birlikte Disney'in 2025'te vizyona girmesi planlanan Pamuk Prenses filminde Kötü Kraliçe rolüne hazırlanıyor.