Gal Gadot Dördüncü Kızını Karşılıyor. Bebek Gönderisine Bakın: “Hamilelik Kolay Değildi”

SuGiBi

New member
Gal Gadot bu görseli paylaştı. (nezaketle: gal_gadot)

Yeni Delhi:

Kutlamaya hazır olun. Mucize kadın Aktris Gal Gadot, dördüncü mini harikası olan bir kız çocuğunun gelişiyle süper kahramanlardan oluşan ekibini genişletti. Gal Gadot, Çarşamba günü sosyal medya üzerinden dördüncü kızının gelişini duyurarak hayranlarını şaşırttı. Oyuncu haberi Instagram'da paylaşarak ailesine yeni katılan kişi için minnettarlığını dile getirdi. Kızına İbranice “ışığım” anlamına gelen Ori adını verdi. 2008'den bu yana Jaron Varsano ile evli olan Gal Gadot, daha önce 2011'de kızları Alma'yı, 2017'de Maya'yı ve 2021'de Daniella'yı kucağına almıştı. Gal Gadot, duyurusunda hamileliğinin zorluklarını kabul etti ve Ori'nin kendisine kattığı mutluluktan bahsetti. aile. Kız çocuğuna hayranlıkla bakarken görülebildiği bir fotoğraf paylaştı. Tatlı kızım, hoş geldin. Hamilelik kolay olmadı ve atlattık. İbranice 'ışığım' anlamına gelen Ori ismine yakışır şekilde hayatımıza o kadar çok ışık getirdin ki. Kalplerimiz şükranla dolu. Kızların evine hoş geldiniz. Gal Gadot, başlığına “Babam da oldukça havalı” diye yazdı. Bilinmeyenler için Gal Gadot'un hamileliği haberi doğum duyurusuna kadar gizli kaldı.

The Hollywood Reporter'a daha önce verdiği bir röportajda Gal Gadot “doğum yapmayı sevdiğini” söylemişti. Ayrıca doğum sırasında ağrıyı yönetmek için epidural tercihini de dile getirdi. Gal Gadot, “Yapabilseydim bunu haftada bir yapardım. Bu çok büyülü. Adil olmak gerekirse her zaman epidural alıyorum, bu yüzden acı vermiyor. Hayat yarattığınızı hissettiğiniz an inanılmaz” dedi. .

İş cephesinde, en son Netflix'in casus aksiyon gerilim filminde Rachel Stone olarak görüldü. Taş Kalpli (2023). Şu anda Disney'deki Evil Queen rolüne hazırlanıyor. KarbeyazRachel Zegler'la birlikte 2025'te gösterime girmesi planlanıyor.