Gelin ve Damadın Dans Ettiği. Kol saati

SuGiBi

New member
Raghav Chadha ve Parineeti Chopra, düğünlerinde dans ederken fotoğraflandı.

Yeni Delhi:

Aktör Parineeti Chopra ve AAP lideri Raghav Chadha çifti, Pazar günü Udaipur’daki Leela Sarayı’nda aile üyeleri ve birkaç arkadaşın huzurunda evlendi. Düğünden fotoğraflar her bakımdan büyüleyici olsa da, yeni evlilerin büyük günlerinde dans ederken çekilmiş iç Habersu daha da sevimli. Videoda Parineeti Chopra ve kocası Raghav Chadha, kendilerini kaydeden bir kameraya doğru yürürken birlikte dans ediyor. Raghav Chadha’nın elinde şemsiyeyle yürüdüğü görülüyor. Parineeti Chopra’nın Haberdaki ifadeleri gerçekten çok değerli.

Parineeti Chopra ve Raghav Chadha, Pazartesi sabahı düğünlerinden rüya gibi fotoğraflar paylaştılar ve altına şöyle yazdılar: “Kahvaltı masasındaki ilk sohbetten itibaren kalplerimiz biliyordu. Uzun zamandır bu günü bekliyordum… Sonunda kavuştuğum için çok mutluyum. Bay ve Bayan olun! Birbirimiz olmadan yaşayamazdık… Sonumuz şimdi başlıyor.”

Parineeti Chopra ve Raghav Chadha’nın düğün fotoğraflarına buradan göz atın:

Çiftin düğün öncesi eğlencesi düğünle başladı Ardas Delhi’deki tören, ardından sadece yakın arkadaşların ve aile üyelerinin katıldığı bir Sufi gecesi izledi. Udaipur’da bir Mehdi Cuma gecesi yapıldı ve ardından Haldi ve bir Bollywood aklı başında Cumartesi günü. Düğün ve resepsiyon Pazar günü gerçekleşti.

Parineeti Chopra ve Raghav Chadha, Mayıs ayında Delhi’deki Kapurthala Evi’nde aile üyeleri ve arkadaşlarının huzurunda nişanlandılar. Parineeti Chopra, bu yılın başlarında bir Instagram gönderisinde “birlikte kahvaltı” olduğunu ve onunla tanıştığını bildiğini açıkladı. Aktris şöyle yazdı: “Biliyorsan, bilirsin. Birlikte bir kahvaltı yaptık ve biliyordum ki – onunla tanışmıştım. Sessiz gücü sakinleştirici, huzurlu ve ilham verici olabilecek en harika adam. Desteği, mizahı, zekası ve dostluğu saf neşe. O benim evim…”