“Genç Bir Oğlumu Doğurduğum İçin Gurur Duyuyorum”

SuGiBi

New member
Görüntü Instagram’da paylaşıldı. (Nezaket: dharmamovies)

Yeni Delhi:

Karan Johar’ın ilk yönetmenlik denemesinin arifesindeKuch Kuch Hota Hai 25 yılını dolduran yönetmen, Pazar akşamı Mumbai’de filmin seyirciye özel gösterimini gerçekleştirdi. Ancak filmin yıldız oyuncuları Shah Rukh Khan ve Rani Mukerji ile Karan Johar’ın filmin yolculuğu hakkında konuşmak üzere sinemaya gelmeleri hayranlarını hoş bir şekilde şaşırttı. Etkinlikte Shah Rukh, filmin hayatlarındaki öneminden ve Karan Johar ile aralarındaki bağdan bahsetti. İki büyük gişe rekorları kıran filme imza atan oyuncu Javan Ve Pathaan Bu yıl, “Film yapıyoruz, kimisi zamanla unutuluyor, kimisi o dönemde çok iyi iş çıkarıyor, kimisi ise hiç iyi iş çıkarmıyor. Ama bu film (Kuch Kuch Hota Hai) zamanın testinden geçmiştir. Neredeyse Karan kadar eskidi.”

Shah Rukh Khan şöyle devam etti, “Birçok kişi Karan’ın benim arkadaşım olduğunu düşünüyor. Ama onun babası Yash Johar benim arkadaşımdı. Benim için bu film önemliydi çünkü o zamanlar Karan 23-24 yaşlarındaydı ve şimdi Aryan adında bir oğlum var. Şimdi geriye dönüp baktığımda, küçük bir oğlumu dünyaya getirdiğim için çok mutluyum, çok gururluyum çünkü o zamanlar Karan’dan biraz daha köklüydüm.”

Aktris Kajol etkinliği kaçırmasına rağmen Shah Rukh Khan ve Rani Mukerji gösterime katılarak modaya en iyi adımlarını attılar. Shah Rukh Khan siyah bir ceket ve kot pantolonla sadeliği korurken, Rani çarpıcı beyaz ve siyah bir sari tercih etti.

Üçlünün özel geceden bir fotoğrafı Dharma Production’ın Instagram sayfasından paylaşıldı. Başlık şöyle: “Bohot kuch hota hai hepsini tek karede görüyorum!(Hepsini bir karede gördükten sonra çok şey oluyor.” Bugün en çok Anjali’mizi özlüyoruz! pyaar (Aşk) & dost (arkadaşlık) #25YearsOfKuchKuchHotaHai ile daha da büyüdü ve muhteşemleşti.”

Shah Rukh Khan ve Rani’nin yönetmenleri Karan Johar’la pozunu görün:

Özel günde Shah Rukh Khan’ın yanı sıra izleyicilere de seslenen Karan Johar, gösterime zaman ayırdıkları için filmin başrol oyuncularına teşekkür ederek, “Bu film benim için çok özel, ilk filmimdi. Yolculuğum bu şekilde başladı. ” Babası Yash Johar’ın verdiği bir tavsiyeyi hatırlatan Karan, “Babam bana şunu söylediğini hatırlıyorum: yeh agar ortalama bhi jayega na toh samajh le tera kariyer hain (Babam bana şunu söylediğini hatırlıyorum: eğer film ortalama bir performans gösterirse, “Bu, kariyerinizin yükselişe geçeceği anlamına gelecektir). Ama iyi gittiğine ve bir filmim olduğuna sevindim.”

Filmin özel gösterimi pazar gecesi gerçekleştirildi ve biletlerin fiyatı sadece 25 rupi oldu. Bir kaynak şöyle dedi: “Düşük fiyat noktasının bir rolü olmuş olmalı. Sinemaseverlerin filmi sadece ₹ 25 karşılığında gösterişli bir çok katlı salonda izleyebilecek olmaları inanılmaz.”

Kaynak şunu ekledi: “Sinemaseverlerin çoğu 1998’de gösterime girdiğinde çok gençti ya da doğmamıştı bile. Bu nedenle filmi ya net bir şekilde hatırlamıyorlar ya da beyazperdede hiç görmemişler. Ve tabii ki, Shah Rukh Khan’ın başrolde yer alması, Kajol ve Rani Mukerji ile birlikte yönetmen olarak Karan Johar’ın eşlik etmesi, ki bunların hepsi bugün bile güçlü bir şekilde devam ediyor, gösterilerin hemen dolmasının bir başka nedeni de olmalı.”

Filmde Shah Rukh, Kajol ve Rani Mukerji’nin yanı sıra Salman Khan, Archana Puran Singh, Anupam Kher ve Johny Lever de yer alıyor.