Genelia D'Souza'nın “Muhteşem Adam” Riteish Deshmukh İçin Doğum Günü Dileği: “Alındı”

SuGiBi

New member
Yeni Delhi:

Riteish Deshmukh bugün 46. yaş gününü kutluyor. Genelia D'Souza, kocasına mutlu yıllar dileyen sevilen bir gönderi paylaştı. Dün geceki kutlamalardan duygusal fotoğraflar paylaştı. Başlıkta şöyle yazdı: “En İyi Oğlu, En İyi Babayı, En İyi Erkek Kardeşi, En İyi Kocayı arıyorsanız – O Alındı. Ve hepsi benim. Doğum günün kutlu olsun muhteşem adam @riteishd. Not. Ben seninim – Geri Ödeme Yok ” Bir göz atın:

Riteish Deshmukh'un doğum günü kutlamaları dün gece başladı. Doğum günü partisine Riteish-Genelia'nın yakın arkadaşları Shabir Ahluwalia-Kanchi Kaul, Ashish Chaudhary-Samita Bangargi, Jackky Bhagnani-Rakul Preet Singh katıldı. Genelia gece için kareli gömleği siyah etekle kombinledi. Riteish Deshmukh pijama takımı giyiyordu. Buradaki resimlere bir göz atın:

Haberler'den Son ve Son Dakika Haberleri

Yakın zamanda yapılan bir röportajda, Riteish'in kendisine herhangi bir şaka yapıp yapmadığı sorulduğunda Genelia, flört dönemlerinden bir olayı hatırladı. “Birbirimizle çıktığımızda, 1 Nisan Şaka Günü'ydü ve bana 'İşimiz bitti' diyen bir mesaj gönderdi ve o da uyumaya gitti. O çok geç yatardı, ben de erken yatardım. Bunu bana gece saat 1 civarında gönderdi ve sabah 2:30'da uyuyakaldım ve depresyona girdim. 'Bu küstahlık ve küstahlık da ne?'' dedi Genelia, Shreya Godhawat ile yaptığı bir sohbette.

Oyuncu şunları ekledi, “Sabah 9'a kadar kendimi perişan ettim. Uyandı, bunu yaptığını hatırlamadı. Sonra uyandı ve bana 'Merhaba, naber?' diye seslendi. Ben de tamamen 'Konuşmamamız gerektiğini düşünüyorum, seninle konuşmak istemiyorum' dedim. 'Neden, ne ters gitti?' dedi.

“Ben de 'Ne yanlış gitti? Gerçekten hiçbir şey ters gitmemiş gibi mi davranıyorsun?' dedim.” Genelia ona mesajı hatırlattığında Riteish hatırladı ve bunu yalnızca 1 Nisan Şaka Günü olduğu için yaptığını açıkladı. “'Kim böyle bir konuda şaka yapar ki?' dedim” diye ekledi.

Çalışma cephesinde, Genelia D'Souza bundan sonra RS Prasanna'nın 25 Aralık 2024'te vizyona girmesi planlanan Sitaare Zameen Par filminde görülecek. Riteish Deshmukh bundan sonra Rajkumar Gupta'nın 21 Şubat 2025'te vizyona girecek Raid 2 filminde rol alacak.