Gincirok

bencede

Active member
Gincirok Tanımı İçin Gereçler

  • 1 su bardağı sıvı yağ
  • 1.5 su bardağı un
  • 1 fiske tuz
  • 3 tane yumurta
  • İsteğe bağlı şeker ilave edilebilir
Gincirok Tanımı Nasıl Yapılır?

Not EkleTanımı Yazdır

  1. Öncelikle yağı tavaya alıp ısıtalım.
  2. Akabinde unumuzu ek edelim ve unun rengi dönene kadar kavuralım.
  3. Güzelce kavrulan unumuza yumurtalarımızı kırıp tuzunu katalım.
  4. Altını çabucak kapatalım.
  5. Soğuduktan daha sonra servis tabağına alıp yanına peynir ,çay ,domates, salatalık koyalım. Harika bir lezzet deneyeceklere şimdiden afiyet olsun
    ☺
    ❤
    .
Gincirok Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 
Üst