Giorgia Andriani’nin Arbaaz Khan’ın Kız Arkadaşı Olarak Bildirilmesi: “Bunu Aşağılayıcı Buluyorum”

SuGiBi

New member
Giorgia ve Arbaaz’ın birlikte çekilmiş bir dosya fotoğrafı

Yeni Delhi:

Arbaaz Khan’la kısa bir süre birliktelik yaşayan Giorgia Andriani, geçtiğimiz günlerde ondan ayrıldığını doğrulamıştı. Giorgia Andriani ayrıca insanların kendisinden “birinin kız arkadaşı” olarak bahsetmesini aşağılayıcı bulduğunu söyledi. Pinkvilla’ya konuşan model oyuncu şunları söyledi: “Birinin kişiliğinin, birinin kız arkadaşı, birinin erkek arkadaşı veya birinin bir şeyi olarak ele alınmasını aşağılayıcı buluyorum. Bunu çok aşağılayıcı buluyorum. Şu ana kadar tüm mücadelelerimi yaşadım. , tüm çalışmalarım, tüm hazırlıklarım… şu anda ‘birinin kız arkadaşı’ olarak adlandırılacağım kişiye dönüşme sürecim. Bunu kesinlikle çok aşağılayıcı buluyorum. Artık böyle anılmamayı diliyorum.”

Giorgia ayrıca Arbaaz Khan’ın eski eşi Malaika Arora ile olan eşitliğinin ilişkilerine hiçbir etkisi olmadığını söyledi. Konuyla ilgili daha fazla konuşarak Pinkvilla’ya şunları söyledi: “Onun Malaika (Arora) ile olan ilişkisi benim onunla olan ilişkimin önüne pek geçmedi. Şu anda bana birinin kız arkadaşı denmesi için öyle bir şey yapmıyorum. Kesinlikle bunu çok aşağılayıcı buluyorum. İkimiz de bunun sonsuza kadar sürmeyeceğini biliyorduk. Çok farklıydı.” Arbaaz Khan hakkında ise “Arkadaştık, en iyi arkadaş gibiydik. Ona karşı her zaman hislerim olacak, her zaman da öyle olacak” dedi.

Daha önceki bir röportajda Arbaaz Khan, kendisi ile Giorgia arasındaki yaş farkı konusuna değindi. Siddharth Kannan’a şöyle dedi: “Aramızda çok büyük bir yaş farkı var ama ikimiz de bunu hissetmedik. Bazen ona ‘gerçekten mi?’ diye soruyorum. Kısa ve kısa vadeli bir ilişki olabilirdi ama bir ilişkiye girdiğinizde çok fazla ileriye bakmıyorsunuz ama ne kadar uzun süre içinde kalırsanız cevaplanması gereken daha fazla soru oluyor… Sanırım hayatımızın bu aşamasında, bunu nasıl daha ileri götürmek istediğimizi düşünüyoruz. Şu anda benim için konuşmak için çok erken.”

İş cephesinde Arbaaz Khan en son Sony Liv dizisinde görüldü Tanaav. Bu arada Georgia Andriani 2017 yapımı filmde çalıştı. Londra’da misafir ve Tamil web serisi Caroline Kamakshi diğerleri arasında.