“Gişe numaraları seni rahatsız ediyor” diyor yönetmen konuşmak istiyorum

SuGiBi

New member
Shoojit Sircar gibi bir yönetmenin en çok yönlü niteliklerinden biri, filmlerinde duyguları tasvir etme sanatıdır. Kült favori olsun Piku (2015), insan duygularının yüksek ve en düşük seviyeleri ile sorunsuz bir şekilde harmanlanmıştır; Veya en son sürüm Konuşmak istiyorum (2024), hasta bir babanın bir iyileşme ve kızıyla yeniden bağlantı yolunda hikayesi.

Fakat insan duyguları gelişimi kadar karmaşık bir şeyi anlamanın derinliği nereden geliyor?

Yönetmen anlatıyor Haberler Özel bir röportajda, “Bu duyguların çoğu personel deneyiminden ve gözlemlerden geliyor. Tez duygularının geldiği yer.”

Konuşmak istiyorum 22 Kasım 2024'te tiyatrolarda piyasaya sürüldü. 17 Ocak 2025'te OTT'ye düştü.

Abhishek Bachchan, Arjun Sen adında bir pazarlama uzmanının rolünü oynar. Aniden laringeal kanserin son aşaması teşhisi konur ve yaşamak için 100 günlük ultimatuma verilir.

Hikaye daha sonra kendi hızında ortaya çıkıyor, Arjun her seferinde bir gün hayattan ödünç alıyor.

Neden Doğrudan Ott Sürümü Yok

OTT'de sürekli büyüyen kitleyle, niş filmler gibi Konuşmak istiyorum Daha büyük bir resepsiyon için genellikle akış platformlarında yayınlanır.

Konuşmak istiyorum Muhtemelen tiyatrolara daha geleneksel Bollywood film meraklıları alamayacak bir film olarak karşımıza çıkıyor.

Shoojit Sircar, “Emmek o kadar da zor değil. Basit hikaye anlatımı” diyor.

Yönetmen, neden bir niş film olduğunu tam olarak kabul etmediği fikrine yanıt verir. Filmin sürümü ve promosyonları boyunca çok uygun bir konuşma noktası oldu.

Sircar diyor, “Konuşmak istiyorum Bir niş film olarak ya da değil, bir niş filmi yalvarmanın birçok yolu olduğunu söyleyebilirim. Bu film ABD'de, konuşulan birçok dil var. Filmin başlığı İngilizce. Birçok film severler birçok uluslararası içeriğe maruz kalıyor. İzledikleri konulara ne diyorsunuz? Yani, bu perspektiften bakarsanız, filmimi o niş kategorisinde ne düşünmemiştim. “

Bununla birlikte, insanların filme nasıl tepki verdiğine odaklanan Shoojit Sircar, “Ama günümüzde, evet, birçok insan bana film hakkında olduğunu söylüyor; niş olmadığını ve Oblel sinema salonlarına gelen insanları nasıl etkiledi. “

Abhishek Bachchan bir arkadaş olarak Vs Abhishek Bachchan aktör olarak

Shoojit Sircar, Bachchan'ın aktörün ötesinde hakkında konuşurken gülümsüyor.

“Abhishek'i bir futbol sahasında, setlerde ve evinde gördüm. Doğal olarak sahip olduğu sıcak ve nazik bir çocuğu var. O bir şakacı. Bu çok çekici.”

Öyleyse, Abhishek Bachchan'ı mükemmel bir uyum haline getiren şey Konuşmak istiyorum?

Yönetmen, “Tam olarak tüm tez kişilik özellikleri” diyor.

Shoojit Sircar ekliyor, “Biliyorsun Arjun Sen (Konuşmak istiyorum Bir kanserden kurtulanın hayatına dayanıyor ve yaşadığı birçok yaşam artışı ameliyatı) arkadaşlarım. Yani, kişilikler sadece uyuyor. Abhishek ile gitmemi sağlayan da bu. Ve Abhishek'in gözlerinde acıların ciltlerini konuşan küçük bir pırıltı olduğunu göreceksiniz, ama hayatı mizahla görüyor. Abishek'in doğru bir şekilde tasvir edildiği takdirde, içinde çok fazla gerçekçilik var. Tez, küçük faktörler beni seçtiğim ve Abhishek'i dökmek için bana Sura yaptı. “

Gişe mani

Filmin eleştirel beğeni toplamasına rağmen, Konuşmak istiyorum Gişede büyük gol atmadı. Shoojit Sircar gibi tecrübeli yönetmenleri rahatsız ediyor mu?

Yönetmen, “Filmleri konu ve sahip olduğum vizyon yapabildiğim sürece yapmak istiyorum. Ve bazen sizi rahatsız ediyor. Tiyatroya giden izleyiciler açısından.

Amitabh Bachchan'ın filme tepkisi

Shoojit Sircar, Amitabh Bachchan ile filmlerde çalıştı Piku (2015) ve Gulabo Sitoo (2020). Böylece yönetmen, kıdemli Bachchan ile konuştu. Konuşmak istiyorum.

Abhishek en iyisi .. seni seviyorum https://t.co/cccg6omzzzoz

– Amitabh Bachchan (@srbachchan) 21 Kasım 2024
“Evet, Bay Bachchan ile konuştum. Filmi takdir etti ve bana 'İyi olduğun şeyi yap, Shojit. İstediğin yolu yapabileceğiniz için mutluyum' dedi. Hey, kutsamalarını sosyal medyada paylaştı. “

Aktörler kendi zekalarıyla birlikte gelir

Shoojit Sircar'ın filmlerindeki duygusal bölüm göz önüne alındığında, yönetmenin öngördüğü karakterlerin kıyafetini giyen aktörleri nasıl etkiliyorlar?

Işığa giren Abhishek Bachchan'ın, tedavi edilemez bir hastalık ve ailenizle olan karmaşık ilişkisi ile duygusal bir kasırga ile emerleyen Arjun Sen.

Eve çok yaklaştı mı? Karakterlerin gerçek katmanları arasındaki çizgiyi nereden çiziyor ve konuyu kişisel olarak etkilemesine izin vermiyor mu?

Shoojit Sircar, “Aktörler benimle çalışmaya hazır olduklarında, benimle çalıştıklarını anlama ve anlayışlı bir çocukla geliyorlar.

“Ben ve benim yararım ve karakterim için bir anlayış kullanıyorum. Orada yaptıkları şeyden ve düzenleme tablosunda tuttuğumdan geliyor. Bir şekilde yakalıyorum ve sonra saklayıp düzenleme tablosunda kullanıyorum.”

Solmak Konuşmak istiyorumACE Direktörü, iletişimin gerçekten anahtar olduğunu yeniden onaylıyor. Tek ihtiyaç, gidip “Konuşmak istiyorum” diyebilecekleri birine sahip olmaktır.