Güney sinemasında çalışmak isteyip istemediği sorulduğunda Fardeen Khan, “Ben buna açıkım” dedi.

SuGiBi

New member
Yeni Delhi:

Film endüstrisindeki ikinci inning'lerinde, aktör Fardeen Khan Pazar günü anlamlı bir iş yapmayı dört gözle beklediğini ve Güney sinemasına girmeye açık olduğunu söyledi.

Filmler ile Prem Aggan, Jungle, Pyaar Tune Kya Kiya ve giriş olarak bilinen Fardeen, geçen yılki Netflix serisi Heeramandi ile 14 yıl sonra sinemaya geri döndü. Khel Khel My ve Visfot olarak film aramasıyla takip etti.

Güney sinemada çalışmak isteyip istemediği sorulduğunda, aktör PTI'ya şunları söyledi: “Doğru fırsatlarla buna açıkım (Güney Sinemasını keşfediyorum).” Hey, Pazar günü Jaipur'da IIFA Ödülleri 2025'in yeşil halısında ne konuşuyor.

Fardeen, Hint sineması için işlerin iyi göründüğü bir zamanda geri dönüş yapmaktan mutlu olduğunu söyledi.

“Her zamanki gibi anlamlı bir iş yapmayı dört gözle bekliyorum. Kariyerimin farklı bir yaşı ve aşamasındayım. İzleyiciler değişti, yazı değişti … anlamlı ve eğlenceli bir şey olan bir şey.

“Olumlu ya da olumsuz (roller), dürüst olmak gerekirse çalışmaktan mutluluk duyuyor. Bu Hint sineması arıyor. Orada çok fazla içerik var, çok fazla yeni yetenek var, filmlerin yazıldığı ve izleyicilerin sevdiği konusunda yeni bir göz arayın.”

IIFA Ödülleri 2025 Pazar günü sona erecek.

(Başlık hariç, bu hikaye Haberler personeli tarafından düzenlenmemiştir ve sendikasyonlu bir yemden yayınlanmıştır.)