Guru Randhawa, Kuch Khattaa Ho Jaay'da İlk Oyunculuk Üzerine: “Sinema Hayatımı Değiştirdi”

SuGiBi

New member
Görüntü Instagram'da paylaşıldı. (nezaket: gururandhawa)

Yeni Delhi:

Şarkıcıların oyuncuya dönüşmesi yeni bir şey değil ve bu zorluğu üstlenen son kişi de şarkıcı Guru Randhawa'dan başkası değil. Romantik komedi draması yapmaya hazır Kuch Khattaa Ho Jaay.

Randhawa müzik yolculuğuna Aralık 2012'de adlı şarkıyla başladı. Aynı kız Arjun'la birlikte. O zamandan beri geriye bakmak yok. 2017 yılında Irrfan Khan'ın başrol oyuncusu 'Hindi Medium'da yer alan ilk şarkısı 'Tenu Suit Suit Karda' ile Bollywood'da dalga yarattı.

ANI'ye konuşan Randhawa, müzikten oyunculuğa uzanan yolculuğunu paylaştı.

Şöyle dedi: “Bu harika bir yolculuk ve bence canlı olarak yaratıcı bir şey yaptığınızda ve bunu tekrar tekrar yapmaya devam ettiğinizde o şeyin ustası olursunuz. Zorluklara göğüs germeyi seviyorum ve bundan keyif alıyorum. Ben kalbimde bir arzu var. Sinema aşığıyım, sinema hayranıyım. Sinema hayatımı değiştirdi. Bu yüzden film izlerken bir gün benim de film çekeceğimi düşünürdüm.”

Şöyle ekledi, “2015-16 yılından sonra çok fazla teklif geldi ve oldukça yakışıklıyım, bu yüzden insanlar neden film yapmıyorsun diye sordular. O zamanlar kamera önünde rahat değildim çünkü O zamanlar müzik kariyerime başladım. Müzik Haberlarında kameraya çok fazla maruz kalmıyorsunuz, sadece bir günlük çekim oluyor, çekimden sonra bazen iki gün falan oluyor ve içinde çok fazla oyunculuk yok. sadece ellerini ovuşturup kameraya gülümsüyorsun.

Randhawa nihayet oyunculuğa adım atmaya nasıl karar verdiğini açıkladı.

Patola Şarkıcı, “Çok fazla film izledim ve artık umut verici, sıkı çalışma ve çaba gösteren bir şeyle ve harika bir senaryoyla seyirciye ulaşma sorumluluğunu üstlenebileceğimi hissettim. Oyunculuk yapmaya karar verdiğimde, o zaman oyunculuğa adım attım. bazı atölye çalışmaları yaptık. Kuch Khatta Ho JaayBen ve Saiee atölye çalışmaları yaptık. Şarkı söylemede, oyunculukta ve dansta benzerlik var, işte 'Sur'. Şimdi bu filmde bana önerilen bu rol, kimse benden daha iyi yapamaz, bu özel rolü artık ben yaptım.”

Randhawa izleyicilere şükranlarını sundu ve ilk filminde de aynı sevgiyi göstermelerini umdu. “İnsanlar ilk günden itibaren bana sevgilerini yağdırdılar ve umarım onlar da bu filmi destekler ve severler.” dedi.

Hakkında konuşmak Kuch Khattaa Ho JaayKonu iki çift ve onların çılgın aileleri etrafında dönüyor.

Geçtiğimiz günlerde yapımcılar fragmanı yayınladılar.

Fragmanda iki genç sevgilinin evlenmesi ve hayatlarında yaşanan kaos anlatılıyor. Sahte hamilelik hayatlarında bir norm haline geldiğinde işler değişir, ancak daha sonra bunun bir sahtekarlık olduğunu keşfederler. Duygularla dolu müzikal bir inişli çıkışlı yolculuk, Chawlas'ın hikayesinin nasıl sonuçlandığını öğrenmeye ilginizi artıracak.

Bu Amit Bhatia yapımında Guru'nun yanı sıra oyuncular Saiee M Manjrekar, Anupam Kher ve Ila Arun da yer alacak. Yapımcılığını Mach Films, Amit Bhatia ve Laveena Bhatia üstleniyor.

Yönetmenliğini G Ashok'un üstlendiği film, 16 Şubat'ta vizyona girecek.