Haberler Marathi Lansmanında Aktör-Yapımcı Riteish Deshmukh, 'Lai Bhaari' Diyor

SuGiBi

New member
Riteish Deshmukh, Haberler Marathi'nin lansmanında resmedildi.

Yeni Delhi:

Haberler'nin yeni Marathi kanalının açılışında aktör Riteish Deshmukh, başarı ve başarısızlığın yanı sıra Marathi film endüstrisi hakkında da konuştu. “Haberler Marathi Lai BhaariHaberler'nin yeni kanalı hakkında, çok beğenilen 2014 Marathi filminin ismine atıfta bulunarak şunları söyledi: “ai bhaari” ezici anlamına geliyor. “Marathi gazeteciliğinde yeni bir sese sahip olmak benim dileğimdi ve şimdi bu gerçekleşti. Bu yüzden Haberler Marathi ile ilişkilendirildiğim için kendimi iyi hissediyorum,” dedi Riteish lansmanda. Çok sayıda Marathi filminde rol alan ve aynı zamanda yapımcılığını üstlenen aktör şunları ekledi, “Marathi filmleri her zaman iyi içeriğe sahipti, ancak bunların da olması gerektiğine inanıyorum işbirliği eşlik ediyor. Ben bunu denedim.”

Riteish Deshmukh ekledi, “Başarısızlık size öğrettiği kadar başarıyı öğretemez. Bu yüzden düştüğünüzde kalkın ve tekrar deneyin, kesinlikle başarıya ulaşacaksınız. Soru startup'lardaki başarısızlıkla ilgiliydi. Çocuğunuzun uydu ebeveyni olmayın. Çocuklar. Sahaya çıkın ve onlarla oynayın. Ben çocuklarımla sahaya çıkıyorum ve onları oynamaya teşvik ediyorum.”

Haberler, Maharashtra Günü'nde Mumbai'de yeni Marathi kanalını başlattı.

Haberler'den Son ve Son Dakika Haberleri

Haberler'den Son ve Son Dakika Haberleri

Riteish Deshmukh'un Marathi film çalışmaları arasında şunlar yer alıyor: Adruşya, Ved, Mauli Ve Lai Bhaari birkaç isim. Marathi sinemasında yapımcı olarak çıkış yaptı. Balak Palak ve yönetmen olarak ilk çıkışını yaptı Ved. Aktörün desteklediği bir diğer Marathi filmi ise Daha hızlı Fene. Riteish Deshmukh 2018 filminde de rol aldı Maulieşi ve aktör Genelia D'Souza'nın yer aldığı.

Riteish Deshmukh aynı zamanda bunun gibi Hint filmlerinin de yıldızı Ev dolusu dizi film, Tujhe Meri Kasam, Masti, Bluffmaster!, Malamaal Weekly, Heyy Babyy, Dhamaal, Housefull, Ek Kötü Adam Ve Baaghi 3 birkaç isim.