Haberler Özel: Ergenlik Oyuncu Christine Tremarco şovu tek bir çekimle çekerken

SuGiBi

New member
Yeni Delhi:

Netflix'in çığır açan drama ergenliğinde Manda Miller'ı canlandıran Christine Tremarco, yakın zamanda Haberler ile özel bir röportajda Mini Serisi üzerinde çalışma deneyimi hakkında açıldı.

Gösteri, akış platformunun en çok konuşulan ve dördüncü en çok izlenen serilerinden biri haline geldi. Cinayet için tutuklanan 13 yaşındaki bir çocuğun üzücü hikayesini takip ediyor ve benzersiz bir teknik kullanılarak çekiliyor.

Ergenliği diğer prodüksiyonlardan ayıran şey, çekimler için benzersiz bir yaklaşımdır -Aach bölümü tamamen sürekli, tek bir çekimde kesilmeden çekilir.

Christine, coşkuyla bu farklı deneyimi descred ND, “Kamera üzerinde bir oyun çekmek gibidir. Tek bir saatte bir saat süren bölümünüz var. Harika bir yol var. Hikayemiz göz önüne alındığında, çok güzel bir yönetmen, bu kadar güzel bir ruh ve parlak bir yönetmen, artı Matt ve Lee gibi bir yönetmen olduğunuzda, kamerada ve Fenomenal Crew, birlikte geliyor.

Bu çekim tarzının baskısı, oyuncu kadrosu için hem zorluklar hem de fırsatlar yarattı. Aktris, “Performans perspektifinden, çok freuge BT ücretleri çok gerçek ve Mome. Ama yine de 'al' demeden önce terifiye olurdum – kalbim çarpacaktı ve sonra eylem dediklerini söyledikten sonra, 'Gittik.

Sinir yıkımı hakkında sorulduğunda, tüm alımları yeniden başlatılmasını gerektiren hataların olasılığı sorulduğunda, “Evet. Çok uğraşmaya çalışıyorsun. En ufak bir yanlış olsa bile, 'Topu düşürme. Devam et.' Neyse ki, ekibimiz.

Şovun unutulmaz anlarından biri haline gelen bir sahneye ünlü bir esneme dahil eden yardımcı yıldızı Owen Cooper'a benzer şekilde Christine, çekimler sırasında çarpışmayı kucakladı.

Oken's gibi belirli bir göze çarpan anı olmasa da, oyuncuların düzenli olarak planlanmamış unsurları nasıl dahil ettiğini açıkladı.

“Benim için o kadar dramatik bir şey vardı, ama zaman içinde kesinlikle doğaçlama yaptık. Örneğin, Wainwright'a ve orada bir şarkı ve dans anına giderken minibüs sahnesinde – nasıl çekim yaptığımız ve yazarlar tarafından verilen özgürlük (Jack Thorne ve Stephen Graham) ve tüm oyuncu kadrosu, eğer beklenmedik bir şey, sadece bir şey söylerse, sadece onunla birlikte olursak.

Ergenlik, çevrimiçi radikalleşme ve kadın düşmanlığı da dahil olmak üzere zor konuyu ele alıyor.

Projeden önce “Incel” terimiyle aile olup olmadığı sorulduğunda, “Hayır, yapmadım. Steven bana senaryoları gönderene kadar 'incel' kelimesini bile asla kalbine almadım. Beni korkuttu.”

Konuyla ilgili araştırması onu derinden endişelendirdi. “Senaryaları ilk okuduğumda ve 'Incel' kelimesini gördüğümde ve sonra hikayemize nasıl bağlandığını keşfettiğimde, ona baktım ve kesinlikle hor gördüm. Orada kadın düşmanlığı seviyesinin orada olduğu ve çocukların olduğu hakkında hiçbir fikrim yoktu.