Hadise’nin görkemli pastası olay oldu! “fevkalade bu bayan benim”

Aslıhan

Active member
Şarkıcı Hadise 6 ay evvel evlendiği Mehmet Dinçerler ile boşandıktan daha sonra pek güç vakit içinder geçirmişti. Görkemli doğum günü pastasıyla poz veren Hadise’nin memnunluğu gözlerden kaçmadı. Paylaştığı fotoğrafın altına “fevkalade bu bayan benim” notunu düştü. Ünlü müzikçiye takipçileri tarafınca pek epeyce bildiri yağdı.

Ünlü müzikçi Hadise, geçtiğimiz aylarda 6 aylık evliliğini sonlandırma sonucu alarak, konserlerde dahi moral bozukluğu ile gözyaşlarına hakim olamadığı sıkıntı vakit içindera imza atmıştı. 37 yaşına giren ünlü müzikçi dev doğum günü pastası ile poz verdi. Hadise’ye hayranlarından doğum günü iletisi yağdı.

“OLAĞANÜSTÜ BU BAYAN BENİM”

Hadise’ye geçen günlerde yakın etrafından erken doğum günü sürprizleri yapılmıştı. 22 Ekim’de 37 yaşına giren müzikçi Hadise, doğum gününü kutladı. İhtişamlı pastası ile poz veren Hadise, “İyi ki doğdun ben. Fenomen olan bir bayanım. olağanüstü bu bayan benim” notunu düşerek toplumsal medyada takipçileri ile paylaştı.

“BENİM İÇİN ÇOK ŞEY ARMAĞAN EDİYORSUN”

Instagram hesabı üzerinden gelen iletileri toplumsal medyada paylaşan Hadise, Derya Açıkgözden gelen doğum günü paylaşımını da ekledi. Çocukluk senelerına ilişkin fotoğrafı paylaşan Derya Açıkgöz, “Kız kardeşler en uygun armağandır. Benim için fazlaca şey söz ediyorsun. Doğum günün kutlu olsun” notunu düştü.

Derya açıkgöz

NE OLMUŞTU?

Annesi Gülnihal Açıkgöz kızının doğum gününü erkenden kutlamıştı.

hadise ve annesi

ANNESİ MORALİNİ YÜKSELTMEK İÇİN…

Ünlü müzikçi, 22 Ekim 1985’te dünyaya gelmesine karşın, annesi moralini yükseltmesi ve kendisini yanında hissetmesi için doğum gününü 2 gün erken kutlamıştı. Memnunlukları paylaşılan fotoğrafa yansırken, Hadiseye bu vasıtayla erkenden doğum günü bildirileri gelmeye başlamıştı. “Daha kaç pasta üfleyeceğim?” notunu düşmüştü.

hadise

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK GÖRÜNTÜ:

Alişan’dan beklenmedik hareketler! Resmen çıldırdı!