Hayranlar Buna “Kitlesel Bonanza” Diyor

SuGiBi

New member
Salman Khan'ın yeni filminin merakla beklenen teaserı Sikandar Cumartesi günü düştü. Yüksek oktanlı aksiyon, Salman'ın alamet-i farikası tarzı, Salman'ın kötü adamlarla mücadelede olağanüstü kişiliği; teaserda her şey var!

Teaser'ın başlangıçta Salman'ın 59. doğum günü nedeniyle 27 Aralık'ta yayınlanması planlanıyordu, ancak eski Hindistan Başbakanı Manmohan Singh'in ölümü nedeniyle ertelenmek zorunda kaldı.

Yapımcıların daha sonra Cumartesi günü saat 16.07'de yayınlanacağını duyurması hayranların heyecan ve beklenti içinde beklemesine neden oldu.

Teaser'ı buradan izleyin:

Taraftarlar bu konuda ne söyleyecek? Hadi kontrol edelim!

Whattaaa mannnn'yi geride bırakıyor
🔥
🔥
🔥
🔥
🔥
🔥
ve bize bu Kurban Bayramı'nda neler olacağına dair bir fikir verecek ne güzel bir teaser.
Büyük kazanç yakında patlayacak ve OG kendisine ait olanı almak için geri dönecek.@ARMurugadoss efendim bu bayramda bir patlama yapın.#SikandarTeaser#SalmanKhan𓃵 pic.twitter.com/CK8j6z6MGZ

— Nehang (@NEhanag63) 28 Aralık 2024
Teaser'ın ne kadar sert “tokat” attığını belirterek, başka bir kullanıcının burada ne yazdığını öğrenin:

Brooo #SikandarTeaser sertçe tokat atıyor ve tokat atıyor #SalmanKhan her zamanki gibi harika görünüyor
🔥
🔥

— Satyam (@ssatyam_) 28 Aralık 2024

Başka bir gönderide, teaser'ı “Tamamen kitlesel” olarak adlandıran başka bir kullanıcı şunu paylaştı:

Tamamen Kütle ve Tüylerim diken diken oldu
🔥
🔥
🔥

Santosh Narayan BGM Harika ve AR Murugados'un sunumu tam anlamıyla muhteşem
🪓
💥

Salman Khan Her Zaman İyidir
♥
#SikandarTeaser #SalmanKhan pic.twitter.com/JgOEH0VWb5

— ཌI°•ѴƖѴᏋᏦ•°Iད (@Vivekkeshwani8) 28 Aralık 2024
İşte X'teki hayranlardan gelen diğer tepkiler.

ÇEKİMLER VE BGM. BU SİNEMA
🔥
🙏🏼
#SikandarTeaser pic.twitter.com/ETul8MKo1x

— Kuzeyli Geralt (@Itssan17) 28 Aralık 2024

“Suna hai ki bahot saare log sadece peeche pade hain, bus sadece mudne ki der hai”

Fenomen #SalmanKhan Döndü & Nasıl , BU HAYAL EDİLMEYECEK BİR ŞEY
💥
💥
KELİME YOK * TİTREŞİYORUM *

EKRANDA GERÇEK OLMAYAN VARLIĞIN KRALI, HİNDİSTAN'IN EN BÜYÜK YILDIZI ÖNÜNDE EĞLENİN#SikandarTeaser pic.twitter.com/i3DmrzVG0A

— Ben Raj..! (@TheSalmaniac_) 28 Aralık 2024
İyi bir yönetmenle Salman Khan tamamen farklı bir canavar. Ne ekran varlığı dostum. Hikâye tıklandığında Sikandar, yoluna çıkan tüm gişe rekorlarını inceleyecek. #SikandarTeaser pic.twitter.com/gB7eEfWOOz

— Dєνιℓ (@imbeingdevil) 28 Aralık 2024

Başka bir neden Sikandar Bu filmin, Sajid Nadiadwala ile Salman Khan arasındaki profesyonel ortaklığa o günden bu yana ilk kez işaret ettiği özel bir film. tekme atmak 2014 yılında. tekme atmak gişede Rs 300 crore kazandı. Hayranlar bu sefer de rekor kıracak rakamlar bekliyor!

AR Murugadoss'un yönettiği ve yapımcılığını Sajid Nadiadwala'nın yaptığı, Sikandar ayrıca Rashmika Mandanna, Sathyaraj, Prateik Babbar, Kajal Aggarwal ve Sharman Joshi de rol alıyor. Bir süre sonra Salman'ın bayram dönüşüne damgasını vuran film, 2025 Ramazan Bayramı'nda yayınlanacak.

2024 yılında Salman Khan gişeden çekildi ve hiçbir filmi çıkmadı. Ama iki filmde konuk oyuncu olarak yer aldı. Singham 3 Ve Bebek John.