Hollywood’un Hindistan Gişesinde Hat-Trick’i

SuGiBi

New member
hala gelen oppenheimer

Canınız isterse sinemada film izlemenin tam zamanı. Son iki hafta sonu üç Hollywood filmi sinemaları doldurdu. ‘Barbenheimer’ çifte uzun metrajlı filmiyle ilgili uluslararası histeri, geçen Cuma günü hem Oppenheimer hem de Barbie’nin izleyicilerle buluşmasıyla Hint sinemalarına sıçradı. Önceki hafta, Tom Cruise’un intikam ajanı Ethan Hunt’a aitti. Mission: Impossible – Dead Reckoning Part One. Rakamlar kendileri için konuşur – Barbie daha iyi performans gösterdi oppenheimer uluslararası gişede ama Hindistan’da tam tersi oldu. Filmler için açılış günü koleksiyonlarının toplamı 14 milyon Rs’yi aştı. oppenheimer ve neredeyse Rs 5 crore için Barbie (rakibinden çok daha az Hint ekranında yayınlandı). İmkansız görev yaklaşık Rs 12 crore net’te açıldı. Üç film de o zamandan beri sayıları bir araya getiriyor.

Filmler daha az benzer olamazdı. oppenheimer atom bombasının yapımını belgeler; Christopher Nolan’ın yönettiği filmin başrollerinde Cillian Murphy, Robert Downey Jr, Matt Damon, Emily Blunt ve Florence Pugh yer alıyor. Greta Gerwig’in Barbie yıldızlar Margot Robbie ve Ryan Gosling’in yardımıyla bir Mattel IP’sini feminist bir masal haline getiriyor. Tom Cruise, ağır kaldırma işini yapıyor. Misyon: İmkansız 7 Impossible Mission Force, yapay zeka bağlantılı bir düşmana karşı dünyayı kurtarmak için yarışırken.

Ticaret analisti Taran Adarsh bu sabah işaret ettiği gibi, bu Hollywood tampon baskısı, katılımcılar için büyük boşlukları dolduruyor. Tweet attı: “Hollywood bir kez daha imdada yetişti. Bunu sık sık söyledim ve tekrar ediyorum, gişe çok tahmin edilemez olabilir ama bu işin güzelliği bu. Görevimiz Tehlike 7, Oppenheimer, Barbie. İki hafta içinde vizyona giren üç Hollywood yıldızı, Hindistan’daki sinema boşluğunu doldurdu. Gerçeği söylemek gerekirse, bu üç filmin gişede aldığı fantastik tepki, iyi içerik, tam pansiyon salonlar ve dolu oditoryumlar için can atan sergi sektörü için bir nimet olduğunu kanıtladı. Artık Hollywood, Hindistan gişesinde bir hat-trick yaptığına göre, Hint filmleri için benzer bir aşamaya ne zaman tanık olacağımız merak ediliyor.”

Tweet’ini buradan okuyun:

HOLLYWOOD YİNE KURTARMAYA GELİYOR… Bunu sık sık söyledim ve tekrar ediyorum, #Gişe çok öngörülemez olabilir, ama bu işin güzelliği de bu.

⭐
#Görevİmkansız7#MI7
⭐
#Openheimer
⭐
#Barbie
Üç #Hollywood biggies – iki hafta içinde yayınlandı – var… pic.twitter.com/qGTo4Kuobv

— taran adarsh (@taran_adarsh) 24 Temmuz 2023
Hint yapımı üç büyük filmin arka arkaya gösterime girmesine izin verildiğini hayal etmek zor. ‘Barbenheimer’ çılgınlığı, potansiyel bir gişe anlaşmazlığının bazen bir PR rekabeti ve olası tarih kayması anlamına geldiği desi film yapımcıları için bir eğitim olabilir. Dharma patronu Karan Johar’ın son zamanlarda sosyal medyadaki çöküşü mükemmel bir gösteri – başka bir yapımcının kendi filmiyle aynı vizyon tarihini “bir telefon görüşmesi nezaketi olmadan” rezerve eden filmi hakkında öfkeli bir yazı yazdı. KJo filmin adını vermedi ama muhtemelen Sriram Raghavan’ınkinden bahsediyordu. Mutlu Noeller15 Aralık’ta açılacak olan Katrina Kaif ve Vijay Sethupathi’nin oynadığı, Dharma yapımı ile çatışan Yodha Sidharth Malhotra’nın oynadığı.

Karan Johar’ın sağır edici gönderisi, yapımcıların genellikle kendilerine sakladıkları şeyi yüksek sesle söylüyordu – Hint film endüstrisi programı, kar marjlarını seyirci çıkarlarının önüne koyan bir şekilde yayınlanıyor. Neredeyse hicivli bir tezatla, ‘Barbenheimer’ memleri bir şaka olarak başladı ve ardından çığ gibi büyüdü ve Hollywood’un bir süredir gördüğü en büyük gişe çatışması sonunda tüm dünyada kucaklandı. Ödüller bol oldu – her iki film için de parlayan incelemeler ve büyük kazançlar.

Günün Öne Çıkan Videosu

Alia-Ranveer, Havaalanında “Ek Saath Mein” Pozunu Verdi