Hrithik Roshan-Deepika Padukone'nin Filmi 1. Günde 93.000'den Fazla Bilet Sattı

SuGiBi

New member
Resim X'te paylaşıldı. (nezaket: pikashusbandd)

Deepika Padukone ve Hrithik Roshan'ın merakla beklenen filmi savaşçılar bu hafta piyasaya sürülmesi planlanıyor. TBH, sakin olamıyoruz. Sacnilk raporuna göre Siddharth Anand yönetmenliği, önceden rezervasyon yoluyla (1. gün için) 93.735 bilet satarak ₹3,06 crore bastı. Raporda, 2D versiyon için 36.454 bilet, 3D versiyon için 50.770 bilet, IMAX 3D aksiyonu için 5.201 bilet ve üstün 4DX 3D deneyimi için 1.310 bilet satıldığı belirtildi. Birkaç gün önce yapımcılar savaşçılar hayranlara şarkının yapımını gösteren özel bir kamera arkası Habersu ikram etti Heer Aasmani. Çekim Keşmir'de gerçekleşti. Deepika Padukone, Hrithik Roshan, Akshay Oberoi ve Karan Singh Grover'ın eğlenceli bir kartopu savaşı yaptığını görebiliriz. Video ekibin keyifli anlarını yansıtıyor savaşçılar dağların ortasında bisiklet sürmek.

Videoda Deepika Padukone, “Bu eğitim/bağlanma şarkısı. Bu şarkı sadece bizim antrenmanımız, bağımız, bir araya gelmemizdi. Ama Keşmir'deyken birkaç satırda dudak senkronizasyonu yapmak zorunda kaldık ve bu donmak.” Ayrıca şunları ekledi: “Tüm ekibi bir arada görüyorsunuz. Bizi bir bütün olarak görüyorsunuz. Bu bir kutlama. “Her zaman çok eğlencelidir.”

Kartopu savaşı sahnesinden bahseden Deepika, “Bir noktadan sonra kimse merdivenlere bakmıyordu. Hepimiz sadece eğleniyorduk.”

Deepika Padukone'nin savaşçılar Yardımcı yıldız Akshay Oberoi de Heer Aasmani'nin çekimlerinden bahsetti. Şöyle dedi: “A, dondurucu soğuktu. B, hepimizin bir şeyler oluşturma ve ekip oluşturma konusunda bu tür bir bağ kurması gerekiyordu.” Ayrıca şunu ekledi: “Keşmir'in romantik havası ve Keşmir'in güzelliği bunu bir nevi besledi. Şarkıya gittim ve şenlik ateşi atışlarını düşünüyorum, yaptığımız kartopu savaşını düşünüyorum.”

savaşçılar 25 Ocak'ta vizyona girecek.