Hülya Koçyiğit’ten duygulandıran Fatma Girik paylaşımı!

Aslıhan

Active member
Yeşilçam’ın dört yapraklı yoncası olarak tanınan usta oyuncu Fatma Girik, tedavi gördüğü hastanede hayatını yitirdi. Hülya Koçyiğit ise duygusal anlar yaşayınca konuşmakta kuvvetlik çekti.

Uzun bir müddetdir sıhhat sıkıntılarıyla gayret eden usta oyuncu Fatma Girik, 6 ay evvel tedavi görmek için İstanbul’a geldi. bir müddetdir özel bir hastanenin ağır bakımında tedavi nazarann usta sanatçı, bu sabah hayatını yitirdi. Yeşilçam’ın dört yapraklı yoncası olarak tanımlanan oyunculardan Hülya Koçyiğit ise telefonla bağlandığı canlı yayında sıkıntı anlar yaşadı.

“1 AY EVVEL GÖRDÜM VE ÇOK İYİYDİ”

CNN Türk’e bağlanan Hülya Koçyiğit, “Bu haberi almak benim için epeyce çarpıcı oldu. Bir anda başım döndü, inanmak hayli güç. Duyduğum şeye inanamıyorum. Başımız sağ olsun. Benim fazlaca sevdiğim bir tanesiydi ve sık ziyaret ettiğim bir tanesiydi. Onu kaybettiğimize inanamıyorum. Konuşabilmek için kendimi toparlayamaya çalışıyorum. 1 ay evvel ziyaret ettim, fazlaca yeterliydi ve aklı başındaydı. Yürüyemediği için fizik tedavi görüyordu. Artık konuşamayacağım ondan sonrasında konuşuruz” diyerek telefonu kapattı.