“Hukuk Uğruna Yaptık”

SuGiBi

New member
Görüntü Instagram'da paylaşıldı. (nezaketle: arshad_warsi)

Yeni Delhi:

Neredeyse yirmi yıldır evli olmalarına rağmen Munna Bhai Yıldız Arshad Warsi ve eşi Maria Goretti, evliliklerini ancak bu yıl 23 Ocak'ta mahkemede tescil ettirdiler. 14 Şubat 1999'da evlenen ünlü çift, bu Sevgililer Günü'nde gümüş yıldönümünü kutlayacak. Times Of India'ya konuşan Arshad Warsi şunları söyledi: “Bu aklımızdan geçti ama bunun gerçekten önemli olduğunu hiç düşünmedik. Ancak daha sonra, mülkiyet meseleleriyle uğraşmanız gerektiğinde ve hatta artık yokken bile bunu yapmanın önemli olduğunu fark ettik. Bunu hukuk adına yaptık. Aksi takdirde, kendimi ortak olarak hissediyorum; eğer birbirinize bağlıysanız, o zaman önemli olan tek şey budur.”

Aynı röportaj sırasında Maria, mahkeme evliliğinden bahsetti ve şunları söyledi: “Mahkeme evliliğimiz vardı çünkü bu, bir süredir yapmak istediğimiz bir şeydi. Özel Evlilik Yasası uyarınca evlendik. Çocuklarımızı mahkemeye götüremediğimiz için katılamadılar. Sadece tanıklara izin verildi. O büyük sandalyelere oturduk ve çok güldük. Evet, aynı adamla üçüncü kez evlendim! Bunu kim yapar?”

Aktöre evlenmek için Sevgililer Günü'nü seçme fikri sorulduğunda gülerek şu cevabı verdi: “Düğün tarihimi kimseyle paylaşmaktan nefret ediyorum çünkü kulağa çok sevimsiz geliyor. Hem Maria hem de ben bundan utanıyoruz! Ancak asla kasıtlı olmadı. Maria'nın ailesi yakında evlenmemizi istiyordu. Lent sırasında yapamadık ve sonra ben işimle meşguldüm. Bir yılımızı boşa harcamak istemedik ve o zamanlar bize uygun görünen tarih 14 Şubat'tı, o yüzden devam ettik. Artık Sevgililer Günü'nün en korkunç anısına sahibim: evlendiğime dair.”

Arshad Warsi en son Barun Sobti ve Riddhi Dogra ile birlikte bir cinayet gizemi web dizisi olan Asur 2'de görüldü.