Yenilmez
Active member

“Her yerde kan akıyordu ve yine de bir şekilde kendimi çok güvende hissediyordum çünkü Tanrı benim yanımdaydı.” Atış anında yana bakmasaydı artık hayatta olmayacaktı, diye vurguladı. “Bu arenada, sadece Yüce Tanrı'nın lütfu sayesinde burada sizin karşınızda duruyorum.” Destekçileri onu çılgınca alkışladı.
Video | “Demokratlarla ne büyük bir tezat. Şu anda felç olmuş durumdalar”
Kaynak: t-online
Trump ayrıca kampanya etkinliğinde hayatını kaybeden itfaiyeci için bir dakikalık saygı duruşunda bulundu. Aile için bir milyon ABD doları bağış topladığını söyledi.
04.10: Ve sonunda oradaydı: Milwaukee'deki Cumhuriyetçi Parti Kongresi'nde dikkat çekici bir yokluğun ardından Melania Trump sonunda büyük bir izleyici kitlesinin karşısına çıktı. Başkan adayı Donald Trump'ın eşi, dört günlük gösterinin son akşamında, kocasının konuşmasından bir süre önce büyük bir alkış eşliğinde etkinlik salonuna girdi.
54 yaşındaki adam kırmızı bir takım elbise giydi ve Trump ve ailesinin daha önce görüldüğü platforma oturdu. Aralarında Trump'ın son günlerde kaybolan kızı Ivanka da vardı.
Eski First Lady, daha önce kongrenin finalinde konuşmacılar listesinde yer almamıştı. Trump'ın oğulları Eric ve Don Jr. ile Trump'ın torunu Kai gibi diğer aile üyeleri, Trump'ın resmen başkan adayı olarak seçildiği Milwaukee'deki parti kongresinde son günlerde önemli bir rol oynadı.