İbrahim Tatlıses bu kere kötü patladı: 11 yıldır yokum neredeler?

Aslıhan

Active member
Ünlü müzikçi İbrahim Tatlıses, geçtiğimiz akşam İstanbul’daki Günay Restoran’da sahne aldı. Hayranlarına müzik şöleni yaşatan Tatlıses, hem ailesi için tıpkı vakitte kendisi için “Önümü kapıyor” diyenlere sitem etti.

11 yıl ortadan daha sonra İbo Show ile ekranlara geri dönen şarkıcı İbrahim Tatlıses, evvelki akşam İstanbul’da bir yerde sahne aldı. 2 buçuk saat boyunca sevilen müziklerini seslendiren Tatlıses, alkış yağmuruna tutuldu.

İbrahim Tatlıses

“11 YILDIR YOKTUM, NEREDELER?”

Bir hayranının “Sen epey büyüksün İbo” tezahüratına reaksiyonsuz kalmayan Tatlıses, “Benim için insanların önünü kapatıyor dediler fakat 11 yıldır ben sahnelerde yokum. Neredeler? Madem yokum onca vakit ne yapabildiler? İşte artık buradayım” formunda konuştu.

İbrahim Tatlıses Günay Restoran

Çocuklarının kimileriyle sorun yaşayan usta sanatçı “Bu saatten daha sonra kimseye hesap veremem, vereceğimi verdim. Çocuklarımın geleceklerini garantiledim. Kimseye sorumlu değilim. Başımı dinlemek istiyorum” diyerek aile fertlerini rest çekti ve “Ailem yanımda mı? Yok! Hastayım, kimse yanımda mı? Yok” kelamlarıyla hayranlarını şaşırttı.