“İçerik Zarfını İtmeye Çalışacak…”

SuGiBi

New member
Görüntü Instagram’da yayınlandı. (nezaket: ayushmannk)

Bombay:

TIME100 Etki Ödülleri’nin 2023 edisyonuna seçilen tek Hintli olan aktör Ayushmann Khurrana, çarşamba günü, kendi sinema markası aracılığıyla Hint içeriğinin sınırlarını zorlamaya cesaretlendirecek bu onurdan dolayı onur duyduğunu söyledi.

Filmleri aracılığıyla birçok sosyal ve tabu konuyu ele almasıyla tanınır. Vicki Donörü, Dum Laga Ke Haisha, Shubh Mangal Saavdhan veya BalaKhurrana, ABD merkezli yayın tarafından 2020 yılında Dünyanın En Etkili 100 Kişisi arasında seçildi.

“Bu, prestijli TIME Dergisi’nin, hem kamera önünde hem de kamera dışında yaptığım çalışmaları ikinci kez ödüllendirmesi. TIME Dergisi’nin verdiği bu onurdan dolayı hem gururlu hem de alçakgönüllüyüm çünkü bu benim temel inanç sistemimi doğruluyor. olumlu toplumsal değişimi etkilemeye çalışan bir sanatçı ve bir insan.

“Bu yıl bana TIME100 Impact ödülünü verdiği için TIME Dergisi’ne derinden minnettarım. Kendi sinema markamla Hindistan’ın içerik sınırlarını zorlamaya çalıştım ve her zaman çalışacağım.” Rüya Kızı 2 Yıldız, yaptığı açıklamada şunları söyledi.

TIME dergisi, Khurrana profilinin başlığında oyuncuyu “Başka hiçbir şeye benzemeyen bir Bollywood Yıldızı” olarak tanımladı. 2018’in En İyi Erkek Oyuncu Ulusal Ödülü’nü kazandı. Andhadhun.

“Khurrana, kaygısız ticari hitler ile Hindistan’ın muhafazakar orta sınıfının sosyal geleneklerini eleştiren filmler arasında kusursuz bir şekilde geçiş yapan bir filmografiyi dikkatle hazırladı.

“Risk alması, oyuncunun Hindistan hükümeti tarafından verilen prestijli Ulusal Film Ödülü de dahil olmak üzere birçok ödül daha kazanmasına neden oldu. Kariyeri yıllar içinde geliştikçe, Khurrana aynı zamanda platformunu beyazperdede kullanma konusunda da tutkulu hale geldi. sosyal sorunların savunucusu” dedi çıkış.

UNICEF Hindistan tarafından her çocuğun haklarının güvence altına alınması amacıyla Ulusal Büyükelçi olarak atanan Khurrana, çalışmalarını ülkeyi daha iyi bir yer haline getirmek için kullanmak istediğini söyledi.

“Ayrıca ülkemde ihtiyaç sahibi olabildiğince çok çocuğa yardım etmek için UNICEF Elçisi olarak çok çalışmaya devam edeceğim. Zanaatım ve eylemlerim aracılığıyla bir fark yaratmak istiyorum ki insanlar da bu ülkeyi bizim için daha iyi hale getirme konusunda bana katılsınlar.” gelecek nesiller” diye ekledi.

TIME100 Etki Ödülü’nü daha önce alan Hintliler arasında aktörler Alia Bhatt ve Deepika Padukone yer alıyordu.

(Başlık dışında bu hikaye Haberler personeli tarafından düzenlenmemiştir ve ortak bir yayından yayınlanmıştır.)