bencede
Active member
İçi Dolu Omlet Tanımı İçin Gereçler
Not EkleTanımı Yazdır
- 4 adet yumurta
- 1 çay kaşığı tuz
- 2 kısım maydanoz
- Yarım çay bardağı un
- Yarım çay bardağından biraz az yağ
- Yarım çay bardağından biraz az süt
- 3 dilim kaşar
- 3 dilim salam
Not EkleTanımı Yazdır
- Öncelikle yumurta tuz yağ süt unu çırpalım. daha sonra maydanozu ince ince doğrayın ekleyin.
- Tavaya biraz yağ sürün, daha sonra yumurta karışımını dökelim.
- Biraz kabarmaya başlayınca bir kenarına doğradığımız salam ve kaşarları koyalım. Omletin boş kalan tarafını üzerine kapatalım.
- Üzerinden biraz bastıralım kaşarlar eriyince ocaktan alabiliriz.