İçi Hiç Çiğ Kalmayan Omlet

bencede

Active member
İçi Hiç Çiğ Kalmayan Omlet Tanımı İçin Gereçler

  • 1 adet yumurta
  • Bir tutam tuz
  • Bir tutam pul biber
  • Bir tutam kara biber
  • 30 gram margarin
İçi Hiç Çiğ Kalmayan Omlet Tanımı Yapılışı

Not EkleTanımı Yazdır

  1. Yumurtamızı kaseye kırıyoruz.
  2. Tuz,pul biberi, kara biberi kaseye döküyoruz ve çırpıyoruz.
  3. Tavaya 30 gram margarini koyuyoruz ve eritiyoruz.
  4. Kısık ateşte üzerine yumurtayı dökün gerisi kızarana pişirin.
  5. Çevirin ve yumurtayı pişerken çatal batırın içi daha hoş pişer öbür tarafı da pişince omletimiz hazır.
 
Üst