“İhtiyacım Olduğunu Bilmediğim Aile”

SuGiBi

New member
Görüntü Samantha tarafından Instagramlandı. (Nezaket: Samantha)

Yeni Delhi:

Samantha Ruth Prabhu yaklaşan web dizisinin çekimlerini tamamladı kale ve kendinden emin ve projeden memnun görünüyor. Samantha Ruth Prabhu, Instagram profilinde yönetmen ikilisi Raj ve DK ve hikaye anlatıcısı Sita R Menon ile bir fotoğraf paylaştı. Samantha, projeyle ilgili umutlarını ve beklentilerini kapsamlı bir notta paylaştı. Oyuncu, altyazıda şöyle yazdı: “Ve #CitadelIndia sona erdi. Neyin geleceğini bildiğinizde bir mola hiç de kötü bir şey gibi görünmüyor @rajanddk @mensit… İhtiyacım olduğunu bilmediğim aile. Her savaşta savaşmama yardım ettiğin ve benden asla vazgeçmediğin için teşekkür ederim.”

Samantha Ruth Prabhu bile rolünü ilan etti. kale “hayatının rolü” olarak. bekle Daha fazlası var. Samantha paylaşımını “Seni gururlandırmayı dünyadaki her şeyden çok isterdim.. Bir ömür boyu oynadığın rol için teşekkür ederim.. yani bir sonrakini bana yazana kadar” sözleriyle sonlandırdı ve oyuncu sosyal medya hesabına birkaç emoji bıraktı. notun sonu.

Samantha’nın gönderisine bir göz atın:

Samantha Ruth Prabhu sabah özel bir nedenle o günü hatırlayacağına dair bir ipucu verdi. Instagram hikayesinde bir selfie paylaşırken, “13 Temmuz. Her zaman özel bir gün olacak. Ve Citadel India için bir kapanış.”

2n8qik7

Kurtarılmamışlar için, kale Hindistan, İtalya ve Meksika’dan yapımları olan bir multi-seridir. Priyanka Chopra ile birlikte Richard Madden’i canlandırıyor ve Russo Kardeşler tarafından destekleniyor. Hindistan bölümü kale Raj ve DK tarafından yönetiliyor ve başrollerde Samantha ve Varun Dhawan’ı canlandırıyor. Samantha daha önce Raj ve DK ile çalıştı. aile babası 2 ve farklı bölgelerden ve dillerden izleyicilerden büyük övgü aldı.

Bu yılın başlarında, Samantha ve Varun dünya prömiyerine katıldılar. kale (Priyanka Chopra ve Richard Madden’in versiyonu) Londra’da.

Buradaki resimlere bir göz atın:

Samantha Ruth Prabhu son zamanlarda Shaakuntalam. Oyuncu gerilim filminde görüldü yashoda 2022’de.