İlhan Daner son seyahatine uğurlandı! Betül Demir duyurdu…

Aslıhan

Active member
Türk sinema ve tiyatro dünyasının çınarları içinde yer alan ünlü oyuncu İlhan Daner için Şakirin Camii’nde cenaze merasimi düzenledi.

Türkiye’de biroldukça Sinema ve tiyatro projesinde rol alan 82 yaşındaki usta oyuncu İlhan Daner 2 aydır tedavi gördüğü Göztepe Kent Hastanesi’nde dün hayatını yitirdi. Daner için öğlen vakti Şakirin Camii’nde cenaze merasimi düzenlendi. Merasime, sanatkarın ailesi ve sevenleri ile birlikte usta tiyatrocu Müjdat Gezen de katıldı.

Aile, Daner’in tabutu başında taziyeleri kabul etti. Daner’in cenazesi, öğlen namazına müteakip kılınan cenaze namazının akabinde Hekimbaşı Mezarlığı’na defnedildi.

Eşi Nihal Daner gözyaşları içerisinde “Onu anlatmak fazlaca sıkıntı. Dört dörtlük bir insandı. Onun öldüğünü kabul edemiyorum” dedi.

BETÜL DEMİR ACI HABERİ DUYURMUŞTU!

Müzikçi Betül Demir Twitter hesabından, usta oyuncu İlhan Daner’in hayatını yitirdiğini duyurdu. bir müddetdir tedavi goren usta oyuncu Daner’in vefatıyla ilgili paylaşım yapan Demir,

• “Seni uğurlamak fazlaca güç olacak İlhan hocam, Ayşen’e sarıl benim yerime de” tabirlerine yer verdi.
Demir’in paylaşımı şöyle:

“İlhan Daner, Ne şanslıyım ki senin üzere bir çınarla birebir sahnede oynadım. kimi vakit kuliste tasayla seni izlerdim, hasta olduğunda fakat sahneye adım attığın anda delikanlılara taş çıkarırdın. Seni uğurlamak epeyce sıkıntı olacak İlhan hocam, Ayşen’e sarıl benim yerime de”