Imran Khan, Bu 2010 Filminden BTS Fotoğraflarını Paylaşıyor. Aktris Deepika Padukone Tepki Verdi

SuGiBi

New member
Görüntü Instagram’da paylaşıldı. (nezaket: imrankhan)

Yeni Delhi:

Jaane Tu… Ya Jaane Na Birkaç hafta önce Bollywood’a geri dönüşüyle ilgili bir hayranının yorumuna yanıt verdikten sonra büyük bir trende giren yıldız Imran Khan, Çarşamba günü Instafam’ında 2010 yapımı filminin bazı kamera arkası fotoğraflarını paylaştı. Ke Baad’ı kır. Pek çok hayranı sevindiren fotoğraflarda Imran’ın rol arkadaşı Deepika Padukone de yer aldı. Fotoğraflarda ikilinin aptal hallerini görüyoruz. Görüntüleri paylaşan Imran Khan şunları yazdı: “2010 yazında Break ke Baad’ı çekmek için Mauritius’a gittim. Her gün yüzdük, bol miktarda deniz ürünü yedik, Mauritius romunun (güçlü) tadına baktık ve ömür boyu arkadaş edindik. “Çok büyük bir patlamaydı. Görünüşe göre tüm eğlencelerin arasında bir film de yapmayı başardık. Bunu yapmaktan büyük keyif aldığım için kalbimde her zaman ayrı bir yeri oldu. Size pek çoğunu gösteremem.” kamera arkası fotoğrafları, çünkü bazı kişilerin alçakgönüllülüğünü tehlikeye atabilir… ama işte bir bakış.”

İmran Khan’ın tatlı paylaşımı dikkat çekti Ke Baad’ı kır Gönderinin altına “Soo True!” yorumunu yapan başrol oyuncusu Deepika Padukone.

Imran Khan’ın tatlı gönderisine buradan bakın:

Aktör Imran Khan, Instagram’da yaptığı yorumun 1 milyon beğeni alması halinde geri dönüş yapacağını iddia ederek manşetlere çıktı. Şimdi ise sanatçı Ishpreet Balbir, Instagram’da “Dünya Imran Khan’a Karşı” başlıklı bir Haber paylaştı. Instagram Reels’te Imran Khan’ın “bir film yapmak için bir milyon beğeniye ihtiyacı olduğunu ve bir çiftin her film randevusunda, Aşk Hikayelerinden Nefret Ediyorum izlemeyi düşündüklerini fark etmelerine değil” nasıl ihtiyaç duyduğunu anlattı. Şunları ekledi: “Ne zaman bir grup arkadaş film izlemek için bir araya gelse, ilk tercihleri Jaane Tu’dur… Ya Jaane Na ve Ek Main Aur Ekk Tu, kafası karışmış, içe dönük bir çocuğa nasıl umut verici bir adam olunacağını öğretiyor. yetişkin, herkese göre biri var. Ishpreet ayrıca insanların Kahin Toh’u nasıl oynadığından da bahsetti. [from Jaane Tu… Ya Jaane Na] birisine basit davrandıklarında döngüde olurlar. “Belki de dünyayı sevginin sayıldığı bir yer haline getirdik. Belki doğrulama sayılarla birlikte gelir. Belki de hayat o Imran Khan filmleri gibi tatlı ve umutlu değildir” dedi sanatçı Haberda. Ne oldu? Imran Khan klibe tepki gösterdi.

Imran Khan, yorumunda “hiçbir zaman bir milyon beğeniye ulaşmadığını” açıkladı. Aktör, bunca zaman sonra kimsenin hâlâ ona ulaşacak kadar ilgileneceğini düşünmediğini paylaştı. Imran Khan şöyle yazdı: “Gerçek şu ki, hiçbir zaman bir milyon beğeni olmadı. Numarayı seçtim çünkü ulaşılamaz görünüyordu ve zaten asla gerçekleşmeyeceği için, hiçbir soru sorulmadan sessizce geri çekilebiliyordum. Hepinizin onu alıp ileriye taşıyacağına güvenmedim… Bu kadar zamandan sonra, kimsenin hâlâ bana ulaşıp bana inandığını söyleyecek kadar ilgileneceğini düşünmemiştim. Senin sevgin beni utandırıyor.”

Buradan kontrol edin:

Imran Khan en son 2015 yılında vizyona giren filmde görüldü. Katie Batti, Kangana Ranaut’un başrolünü paylaştığı film.