Imtiaz Ali, Shammi Kapoor'da Rockstar için acı çekerken ateş ediyor

SuGiBi

New member
Yeni Delhi:

Rock yıldızı 11 Kasım 2011'de tiyatrolarda piyasaya sürüldü. Filmde Ranbir Kapoor ve Nargis Fakhri vardı. Ağustos 2011'de öldükten sonra efsanevi Shammi Kapoor'un ölümünden sonra ekran görünümünü işaret etti.

Rock yıldızı Rahmetli Shammi Kapoor, büyük yeğeni Ranbir Kapoor ile ekran alanını gördü. Shammi Kapoor, Janardhan'ın (Ranbir Kapoor) şarkı yeteneğini keşfeden ilk kişi Ustad Jameel Khan'ın karakterini denemişti.

Imtiaz Ali kısa süre önce Filmy Shilmy'ye Shammi Kapoor'un oyunculuk zanaatına olan bağlılığını ve acı çekmesine rağmen nasıl performans göstermeye devam ettiğini anlattı.

Shammi Kapoor'un ne kadar hasta olduğundan bahsetmişken, Imtiaz Ali paylaştı, “Shammi Ji'nin her sahneyi ayarlamaya ve performans göstermeye geldiğini biliyordum. O zamanlar onun kutsaması oldu.

Imiaz'ın Shammi Kapoor'un yaşadığı acıyı hissedebileceği sahnelerden birini hatırlayarak yönetmen, “ve hastaneden ne geldiğini biliyordum ve o kadar acı çeken şey. Ama atış benim için iyi değildi Bir yönetmen, çünkü yüzünde orada olmaması gereken acı vardı. Bohot achha tha Simmi ji. Bu bir yalan. Gittim ve ona 'Shammi ji Bu çok iyi bir bakış ama yüzünüzde acı var. Bu alımla gidebilirim ', sadece aşağıya bakıyor ve' Tamam, bir tane daha yapalım. Ve sonra acıyı yüzünden çıkarmak için 30 saniye verdi ve sonra atış yaptı. “

Ali, Shammi Kapoor'un sahneleriyle filmde dengenin doğru olduğunu düşündüğünü söyleyerek sonuçlandı. Hey, “Ranbir ve Shammi Ji arasında sadece sahneler ve düşünce olduğu için çok mutluyum.”

Rock yıldızı Popüler talep nedeniyle 17 Mayıs 2024'te tiyatrolarda yeniden yayınlanan şey.