“İş, Tıbbi Kısıtlamalar Beni Uzak Tutuyor”

SuGiBi

New member
Görüntü, Amitabh Bachchan tarafından paylaşıldı. (Nezaket: amitabhbachchan )

Bombay:

Megastar Amitabh Bachchan, yaklaşan filminin panelini verdiğini söyledi Kalki 2898-MS San Diego Comic-Con’da iş taahhütleri ve tıbbi kısıtlamalar nedeniyle kaçırıldı.

Daha önce adı verilen bilim kurgu filminin ilk görüntüsü ve adı Proje KCuma günü ABD’deki Comic-Con’da Prabhas, Kamal Haasan, yönetmen Nag Ashwin ve Vyjayanthi Movies’den yapımcı C Aswani Dutt’un katılımıyla tanıtıldı.

Etkinliğe görüntülü görüşme yoluyla katılan Amitabh Bachchan, yokluğunun nedenini kişisel blogunda paylaştı.

“Pekala .. öyleyse .. San Diego ve K , proje .. film ve yapımcılar ve onu ilk kez görmek için oraya giden herkes için harika bir an .. Nagi Sir tarafından gelmem için çok zorlandım, ancak iş ve tıbbi kısıtlamalar beni bu tür birçok olaydan uzak tuttu ..

“Yani .. ama ilk bakışın oldukça iyi olduğunu kabul etmeliyim .. öyle değil mi .. stil, müzik, çerçeveler .. her şey .. ve sonunda K .. KALKI .. mitolojik olarak çok önemli .. MS 2898 !!” 80 yaşındaki Cumartesi günü yazdı.

Mart ayında Bachchan, Haydarabad setinde kendini yaraladı. Kalki 2898-MS bir aksiyon sekansı çekerken.

Deepika Padukone ve Disha Patani’nin de rol aldığı çok dilli film, SDCC’ye katılan ilk Hint filmi.

Yapımcılara göre, Kalki 2898-MS izleyicileri Hint sinemasında daha önce hiç görülmemiş bir dünyaya taşımayı ve onlara “benzersiz ve sürükleyici bir sinema deneyimi” sunmayı vaat ediyor.

12 Ocak 2024’te Telugu, Hintçe, Tamilce, Malayalam, Kannada ve İngilizce dillerinde yayınlanması planlanıyor.

()

Günün Öne Çıkan Videosu

Bawaal Gerçekten Kargaşaya Neden Olur mu? İşte Bir İnceleme