Ispanaklı Krep

bencede

Active member
Ispanaklı Krep Tanımı İçin Gereçler

  • 9 kısım ıspanak (1 su bardağı ıspanak püresi)
  • 1 adet yumurta
  • 1 kibrit kutusu kadar beyaz peynir
  • 1 ,5 su bardağı süt
  • Yarım çay bardağı su
  • 1 çay kaşığı kadar tuz (Fazla koymuyorum)
  • 1 su bardağı dolusu tam buğday un
  • Yarım su bardağı beyaz un kıvama göre fazla da ekleyin
Ispanaklı Krep Tanımı Nasıl Yapılır?

Not EkleTanımı Yazdır

  1. Ispanakları ve peyniri suyu ve yumurtayı blendira alıp ezin.
  2. Sırasıyla tuz süt ve unu ekleyin akışkan bi kıvam olsun (Bütün gereçleri blendirdan geçiricez) (yağlanmış ısınmış).
  3. Tavada iki taraflı pişirin.
  4. Ben ortasına kaşar koyup katlayıp yeniden pişirdim.
  5. Kaşar ortasında eriyor daha lezzetli bi hal alıyor. Bu ölçü ile 4-5 adet krep çıkıyor.
    Ispanak sevmeyen çocuklar için mükemmel bi kahvaltı önerisi asla ıspanağın ağır tadı yok.
Ispanaklı Krep Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 
Üst