İşte Salman Khan'ın babası Salim Khan ona Bollywood'a girdiğinde ona söylediği şey

SuGiBi

New member
Salman Khan bugün bir süperstar olabilir, ancak Bollywood çıkışını yaparken şüphe anları bile vardı. Babası ve ünlü senaryo yazarı Salim Khan, IE ona rehberlik etti, ancak oğluna bazı değer soruları sordu.

Salman Khan kısa bir süre önce yeğeni Arhaan Khan'ın podcast'inde yer aldı ve burada Bollywood'a girmek üzereyken faz da dahil olmak üzere hayatının çeşitli yönleri hakkında konuştu.

“Film endüstrisine girdiğimde babam, 'Tüm eylem kar sakte ho? Haa kar Sacta Hu. 'Kya 10 Logo Ko Maaroge Tum? İnandırıcı Lagoge? ' Söyledim Nahi. ('Eylem yapabilir misin?' Evet dedim, yapabilirim. 'Öyleyse aynı anda 10 kişiye vuracak mısın? Yeterince ikna edici görünecek misin?' Dedim,) “Salman Arhaan'a açıkladı.

“”Tum Avukat Ban Sakte Ho? ' Söyledim Nahi. 'Kya Tum Policewaale Ban Sakte Ho? Nahi. Mohalle ke dada ban sakte ho? ' Söyledim NahiVe dedi ki, 'en çok aşk hikayesinde AA Jayegi Tumhare Paas (Avukat olabilir misin? '' Hayır. '' Bir polis olabilir misin? 'Hayır.' Bir gangster? 'Dedim hayır dedim ve o zaman bir aşk hikayesi alabilirsiniz,' 'dedi Sikandar oyuncusu Daha fazla eklendi.

Salman o kadar paylaştı ki, babasının sözlerini kafasından çıkarmadı ve bu daha çok çalışma çabası.

Salman So Arhaan'a sordu: “Senin için şu anda, film endüstrisine gireceğiniz insanlar kim?” “Tiger Shroff olacak, Shahid Kapoor olacak, Varun Dhawan var, Sidharth Malhotra var. Kendinizi şu andan daha iyi görüyor musun?”

Buna, Arhaan “Kesinlikle hayır” diye yanıtladı.

Salman So, yeğenine tavsiyede bulunmaya ve rehberlik etmeye devam etti, bunu bir kahraman olmak için, mevcut başarılı aktörlerden gelen iyiliği öğrenmek için paylaştı.