“İstediğimden Seçici Çalışmalar Yapıyorum”

SuGiBi

New member
Karisma Kapoor bu fotoğrafı paylaştı. (nezaket: realkarismakapoor)

Bombay:

Aktör Karisma Kapoor, rolleri ancak ilgi çekici bulduğu zaman aldığını ve 'evet' ya da 'hayır' deme seçeneğine sahip olduğu için kendini şanslı hissettiğini söylüyor.

90'lı ve 2000'li yıllarda sektöre şu gibi filmlerle yön veren Bollywood yıldızı: RajaHindustani, Dil To Pagal Hai, Anari, Hero No 1 ve Raja BabuHomi Adajania'nın filminde eşsiz bir rol oynuyor. Cinayet MübarekLüks Delhi kulübündeki bir vakayı çözmeye çalışan bir dedektifin etrafında dönen bir kara suç komedisi.

“Kendi isteğimle seçici çalışmalar yapıyorum. Rahat olmayı seviyorum ve gerçek de bu. 'Evet' ya da 'Hayır' diyebileceğim bir konumda olduğum için şanslıyım ve minnettarım. İnşallah yapacağım işim ama bu gerçekten ne hissettiğime bağlı,” dedi aktör filmin fragmanının burada yayınlanmasında.

49 yaşındaki Kapoor, yıllar içinde “birçok sıradışı” karakteri oynayacak kadar şanslı olduğunu, bu yüzden buna doğru gitmek için gerçekten heyecanlanmam veya motive olmam gerektiğini söyledi. Bence Dil Toh Pagal Hai zamanının çok ilerisindeydi ve seyircinin hâlâ bundan keyif almasına çok sevindim” dedi. Aktör, “Cinayet Mübarek”teki karakterinin bir oyuncu olduğunu, “belki de gerilim filmlerindeki rüya gibi bir kız” olduğunu ancak çok gerçek.

“Çok ilginç ve eksantrik ama aynı zamanda çok da insani. Ben bunu gerçekten ilginç ve farklı buldum.” Filmde zengin bir kızı canlandıran aktör Sara Ali Khan, hem kendisinin hem de karakterinin ayrıcalıklı bir geçmişe sahip olduğunu ancak hayata farklı bakış açılarına sahip olduğunu söyledi.

“…sanırım aradaki fark, Bamby'nin ayrıcalıklarından biraz habersiz olması. Bir bakıma bunu böyle bekliyor çünkü daha iyisini bilmiyor. Sanırım geldiğim ayrıcalığın farkındayım. Ben Sanırım ben de insanlarla çalışıyorum ve ona kıyasla biraz daha gerçek bir yetiştirilme tarzına sahibim ve sonuç olarak belki ondan biraz daha hassasım.

'Ama bence o aynı zamanda benden çok daha tarz sahibi ve gösterişli ve o aynı zamanda bir kleptomani ki bunu sen de anlayacaksın, en azından ben değilim. olmadığımı söylemem lazım. “Demek farklar bunlar” dedi.

Pankaj Tripathi, Dimple Kapadia, Vijay Varma, Sanjay Kapoor, Tisca Chopra, Suhail Nayyar ve Aashim Gulati'nin de rol aldığı film, 15 Mart'ta Netflix'te gösterime girecek. “Murder Mubarak”ın yapımcılığını Dinesh Vijan'ın Maddock Films üstleniyor.