İzel: Otomobilimi sattım, 2 aylık param kaldı

Aslıhan

Active member
Ünlü müzikçi İzel Çeliköz, Kanal D programı Magazin D Pazar için özel açıklamalarda bulundu. İzel, yaşadığı güç ve düşünceli günleri birinci sefer paylaştı.

Ünlü müzikçi İzel Çeliköz, uzun bir vakit daha sonra birinci defa kameralar karşısına geçti. Magazin D programına açıklamalarda bulunan müzikçi, hakkında çıkan kanser oldu dedikodusu ve yaşadığı maddi zorluklar hakkında birinci sefer konuştu. Çeliköz şunları söylemiş oldu:

6 ay kadar sıhhat sorunu yaşadım. Bir operasyon geçirdim, epeyce değişik bir hastalık… İsmini bile şu an söyleyemiyorum lenf bezlerim alındı! daha sonra fazlaca ağrılı ve sancılı bir periyot geçirdim. Tam güzelleştim ‘hadi’ dedim. ‘Artık çıkıyorum sokağa’ bir anda başımıza korona geldi.

Hakkımda ‘kanser’ dedikodusu çıkmış… Çok eski bir arkadaşım basın topluluğundan anneme sormuş ‘İzel kanser mi oldu’ diye… Annem de rahatsız bu soru onu düzgünce berbatlaştı. Bu sefer annemi düzgünleştirmeye çalıştık. ‘İzel sen kansersin bize palavra söylüyorsun’ demeye başladı.

Bir buçuk yıldır sahneye çıkmıyorum ekonomik kasvetler ben de yaşadım. Benim natürel ekstra durumlar oldu. Evvel babamın daha sonra üç yıl süren annemin rahatsızlığı ve benim rahatsızlığım oldu. Bunlar hayli bütçeli şeyler helali beğenilen olsun. Bir birikimim vardı fakat bu vakitte hepsi gitti.

Otomobilimi sattım. Ufak bir ölçüde kredi çektim o denli yönetim ediyorum. İki aylık param var daha sonrasında ne olacak bilmiyorum. Mutluluğun formülü bence ahlak, vicdan, adalet ve aşk…