Janhvi Kapoor, Sister Khushi Kapoor’un Yeni Şarkısı Sunoh’u Eleştiriyor

SuGiBi

New member
Görüntü Janhvi Kapoor tarafından paylaşıldı. (nezaket: janhvikapoor)

Yeni Delhi:

The Archies’in albümünden ilk şarkı Sunoh bugün internete düştü. Küçük kardeşi Khushi Kapoor’un Zoya Akhtar’ın yönetmenliğinde ilk kez sahneye çıkması beklenen Jahnvi Kapoor, şarkı hakkındaki kararını yayınlandıktan kısa bir süre sonra verdi. Şarkının Habersunu Instagram hikayesinde paylaşıyor. Janhvi şöyle yazdı: “Ne kadar tatlı bir şarkı, çok iyi görünüyorsunuz.” Khushi Kapoor ayrıca Instagram gönderisinde The Archies’in ilk şarkısının yayınlanacağını duyurdu. Müzik Habersunun bir klibini paylaşarak şöyle yazdı: “Bu benim hikayem Sunoh! Beni görmezden gelemezsin Sunoh! The Archies’in ilk şarkısı Sunoh’u sunuyorum şimdi!”

Janhvi’nin gönderisine bir göz atın:

Haberler'den Son ve Son Dakika Haberleri

The Archies’in yapımcıları ilk parça Sunoh’u yayınladı. Şarkı bir “dostluk marşı” ve bizi Zoya Akhtar’ın filminin ana karakterleriyle tanıştırıyor. Archie Andrews rolünü gitar çalan Agastya Nanda’ya açıyor. Ayrıca arkadaşlarına da göz atıyoruz. “Bu benim hikayem Sunoh!” diyor. Kes – Khushi Kapoor namı diğer Betty Cooper. Çiçeklerle dolu bir sepetle Riverdale’de bisiklet sürerken görülüyor. Sırada Suhana Khan’ın Veronica’sını görüyoruz. Patenle meşgul olduğu için onu rahatsız etmeyelim. Sunoh bestelendi Ankur Tewari ve The Islanders’ın sözleri Zoya’nın babası efsanevi Javed Akhtar ve yine filmin bir parçası olan Dot tarafından yazılmıştır.

İşte Sunoh’un müzik Habersu:

Salı günü Suhana Khan, Instagram’da Sunoh’un bir teaserını paylaştı. Shah Rukh Khan’ın kızı açıklayıcı bir Haber yayınladı ve şunları yazdı: “Aao kahaani sunoh, Meri zubaani sunoh…The Archies’ten ilk şarkımız Sunoh 19 Ekim’de çıkıyor! Biyografideki bağlantıyla hatırlatıcınızı ayarlayın.”

Archies, ikonik Archie Comics’in Hintçe uyarlamasıdır. Netflix filmi, Amitabh Bachchan’ın torunu Agastya Nanda, Shah Rukh Khan’ın kızı Suhana Khan ve Sridevi’nin kızı Khushi Kapoor’un ilk çıkışını simgeliyor. Filmde ayrıca önemli rollerde Aditi Saigal, Mihir Ahuja, Yuvraj Menda ve Vedang Raina yer alıyor. Prodüksiyon şirketleri Tiger Baby ve Graphic India’dan Zoya Akhtar, Reema Kagti ve Sharad Devarajan The Archies’in ortak yapımcılığını üstlendi. Film 7 Aralık’ta Netflix’te gösterime girecek.