Janhvi Kapoor'un Artık Ünlü Airbnb Evi'nin içi. Resimleri Gör

SuGiBi

New member
Janhvi Kapoor'un Instagram'da paylaştığı görüntüler. (nezaket: JanhviKapoor)

Yeni Delhi:

Artık Airbnb'de kiralanabilen Janhvi Kapoor'un Chennai evine hoş geldiniz. Dhadak aktör Pazartesi günü Instagram'da Chennai'deki evinin iç fotoğraflarını paylaştı. İlk resimde Janhvi malikanesinin önünde dururken görülüyor. Diğer resimlerde yaşam alanı, yatak odası, bahçe alanı ve tüm mülkün kuşbakışı görünümü sunulmaktadır. Oda dekorunda beyaz hakim görünüyor. Fotoğrafları paylaşan Janhvi, başlığına şunları yazdı: “Burası kaçmak için gittiğim yer. Şimdi @airbnb üzerinden rezervasyon talebinde bulunabilirsiniz.”

Birkaç gün önce oyuncu, bir Instagram Habersunda evini gezdirdi ve altına şunu yazdı: “Birçok değerli çocukluk anım var, burası benim gevşemeyi en sevdiğim yer ve şimdi siz de bunun tadını çıkarabilirsiniz. Aile tatilimiz.” ev Airbnb'de. 12 Mayıs saat 18.30'dan (IST) itibaren rezervasyon talebinde bulunulması gerekiyor.” Janhvi'nin Chennai'deki evi merhum annesi efsanevi Sridevi tarafından satın alındı.

Janhvi Kapoor, Chennai'deki eviyle ilgili ayrıntıları paylaşarak Airbnb'ye şunları söyledi: “En değerli çocukluk anılarım, yazları ailemle birlikte Hindistan'ın Chennai kentindeki kıyı vahamızda geçirmekti. Bu ev her zaman bir sığınak gibi hissettirdi ve ben de aynısını paylaşmak istiyorum. Hayranlarımla aynı duyguyu paylaşıyorum. Bu yüzden ilk defa, Kapoor ailesi deneyimini yaşamak için evimizi birkaç misafire açıyorum. Bu da bol bol rahatlamak, Güney Hindistan yemekleri yemek, yoga yapmak ve denemek anlamına geliyor. Annemin doğal cilt bakım tariflerini sizlerle paylaşmak için sabırsızlanıyorum.” Bilginize, Airbnb, dünya çapında 11 ünlünün mülklerini listelediği Simgeler adında yeni bir kategori ekledi.

İş cephesinde Janhvi Kapoor görülecektir. Bay ve Bayan Mahi Rajkummar Rao ile birlikte. Filmin yönetmenliğini Sharan Sharma üstleniyor. Gunjan Saxena: Kargil Kızı Janhvi'nin başrol oynadığı. Bay ve Bayan Mahi Janhvi ve Rajkummar Rao'nun bundan sonraki ikinci işbirliğini işaret ediyor Roohi.