Jennifer Lopez ve Ben Affleck, Bir Öpücük Ve Bir Şiirle Mühürlendi. Yıldönümü Gönderisine Bakın

SuGiBi

New member
Görüntü Instagram’da paylaşıldı. (nezaket: jlo)

Yeni Delhi:

Jennifer Lopez’in kocası Ben Affleck için birinci yıl dönümü gönderisi şiirsel bir güzelliğe sahip. Komşu Çocuk Bir yıl önce Las Vegas’taki Küçük Beyaz Düğün Şapeli’nde evlenen yıldız, birinci yıl dönümlerini düğünlerinden fotoğraflar ve tatlı bir şiir yayınlayarak kutladı. Resimde, oyuncuyu kollarında tutan Ben Affleck ile yıldızların yürekten gülümsediği görülüyor. İkinci resimde bir öpücüğü paylaşıyorlar. “Bir yıl önce bugün…Sevgili Ben, burada tek başıma oturuyorum. Yüzüğüme bakıyorum. Bunalmış hissediyorum. İçimden şarkı söylemek geliyor. Nasıl buraya geldik? Geri sarmadan. Aman Tanrım. Bu benim hayatım Jennifer. ” Jlo’nun açıklamasını okuyun.

Buraya bir göz atın:

Geçen Cumartesi, Jennifer Lopez Instagram profilinde bir dizi fotoğraf paylaştı. Gönderi, kendisinin ve arkadaşlarının yer aldığı Ağustos tarihli bir fotoğraf dökümüydü. JLo’nun kocası Ben Affleck, görevden MIA idi. Ancak Jennifer Lopez, üzerinde adının yazılı olduğu bir kolye takarak bunu telafi etti. Gönderiye “Bu … Ağustos (şimdiye kadar)” yazdı. Gönderinin yorumlar bölümü, “O bir ikon” ve “Ben kolyesini seviyorum” gibi yorumlarla doldu. Başka bir yorumda, “Ağustos ayında muhteşem görünüyorsunuz, Bayan Affleck.” Bir diğeri ekledi, “Sen hangi odada olursan ol bir yıldızsın.”

JLo’nun gönderisine buradan göz atın:

Bu haftanın başlarında kocası Ben Affleck’in doğum gününde Jennifer Lopez onun için bu Haberyu paylaştı ve Haberya “Sevgili Ben … Doğum günün kutlu olsun. Seni seviyorum” açıklamasını yaptı.

Jennifer Lopez, geçen yıl Ben Affleck ile evlendi. the kıkırdak yardımcı yıldızlar 2002’de nişanlandı. Ancak iki yıl sonra ayrılıkla sonuçlandı. JLo ve Ben Affleck daha önce sırasıyla Marc Anthony ve Jennifer Garner ile evlendi ve boşandı. JLo daha önce Alex Rodriguez ile çıkıyordu, Ben Affleck ise aktris Ana de Armas ile birlikteydi.