Jhalak Dikhhla Jaa 11 Kazananı Manisha Rani Bu Bollywood Oyuncularıyla Çalışmak İstiyor

SuGiBi

New member
Görüntü Instagram'da paylaşıldı. (nezaket: manisharani002)

Cumartesi günü, dizide göründükten sonra şöhrete kavuşan Manisha Rani Bigg Boss OTT 2, dans eden realite şovunun göz alıcı ödülünü kaldırdı Jhalak Dikhhla Jaa 11. Gösteriye joker yarışmacı olarak katılan yıldız aynı zamanda ₹ 30 lakh para ödülünün yanı sıra Abu Dhabi'deki Yas Adaları'na bir gezi de kazandı. Çok sevilen realite şovunda zafere ulaşan Manisha, Bollywood'da çalışma isteğini dile getirdi. The Indian Express'e verdiği röportajda Manisha, bir gün ekran alanını Salman Khan, Kartik Aaryan ve Shahid Kapoor ile paylaşmak istediğini itiraf etti. “Her zaman Salman Khan ve Kartik Aaryan ile çalışmak istemiştim. Shahid Kapoor en sevdiğim aktördür. Bu yüzden ekranı onlarla paylaşmayı çok isterim.”

Bu tarihte ilk kez oluyor Jhalak Dikhhla Jaa gösteriyi bir joker kartın kazandığını. Tarihi galibiyet hakkında yorum yapan Manisha Rani şunları ekledi: “Daha önce joker olarak geldiğim için kazanamayacağımı düşünürdüm. İnsanlar joker olarak gelme konusunda şüpheci davranıyor çünkü yüzde 90 oranında kendilerini kanıtlayacak zamanları olmadığı için kazanamıyorlar. Biz gösteriye katıldığımızda sezonun yarısı geçmişti ve insanlar çoktan izlerini bırakmışlardı. Ancak başkalarının başlangıçta yapamadığını kısa sürede yapabilirseniz, o zaman kazanabilirsiniz. Çok çalışmak işin anahtarıdır. Yolculuğum boyunca çeşitli dans formlarını denedim ve kendimi kanıtlamak için çok az zamanım oldu ama bunu yaptığım için mutluyum.”

Manish Rani gösteriye koreograf Ashutosh Pawar ile katıldı. Gösterinin galibi ilan edildikten kısa bir süre sonra Manisha Rani, programın son bölümünden bir dizi fotoğraf paylaştı. Jhalak Dikhhla Jaa 11 ayrıntılı bir notla birlikte. Notta, Manisha büyük galibiyetini hayranlarına adadı. Fotoğrafları paylaşarak şunları yazdı: “HAYALLER GERÇEK OLUR. Aaj shabd kam hain aapki tareef mein..Bihar ke chote gaon se aai ek choti se ladki ne bade sapne dehe!! Aur us sapne ko pura karne ke liye pura hindustan saath aa gaya…Sukriya un sab ko jinhone mujhe jhalak ki yolculuk mein itna pyar diya aur trophy bhi mere hash mein dilwai sirf yahi khaungi. Aap ki tareef mein kya kahen. Aap hamari jaan ban gaye. (Size yeterince teşekkür edecek kelimelerim yok. Bihar'ın küçük bir köyünden bir kızın büyük hayalleri var ve bu hayali gerçekleştirmek için tüm Hindistan birleşti. Jhalak yolculuğum boyunca beni destekleyen ve hatta bunu garantileyen herkese teşekkürler. Kupayı kazandım.) Mutluyum…Çok mutluyum…yoğun bir günün ardından bugün bebekler gibi uyuyacağım ve hepsi HAYRANLARIM = AİLEM sayesinde. Çok minnettarım.”

Jhalak Dikhhla Jaa 11 Malaika Arora, Farah Khan ve Arshad Warsi tarafından değerlendirilirken, ev sahibi Rithvik Dhanjani ve Gauahar Khan oldu. Gösteriye Hintli şarkıcı Sreerama Chandra ve kriket oyuncusu Yuzvendra Chahal'ın eşi YouTuber Dhanashree Verma gibi ünlüler de katıldı.

ICYMI, Manisha Rani finalistlerden biriydi Bigg Boss OTT 2. sezonYouTuber Elf Yadav kazandı.