Jimmy Fallon, Justin Timberlake'le Yeni Noel Şarkısını Tanıtıyor ve Şarkıyı “Bir Tür Kardeşlik Hakkında” Olarak Adlandırıyor

SuGiBi

New member
Aktör ve televizyon programı sunucusu Jimmy Fallon üçüncü stüdyo albümünü çıkarmaya hazırlanıyor Tatil çeşnisi. Albümdeki yıldızlarla dolu konuk oyuncu kadrosunda Dolly Parton, Jonas Brothers, Cara Delevingne, Meghan Trainor ve Justin Timberlake yer alıyor. Yayınlanmadan önce Jimmy, Instagram'da Justin Timberlake ile birlikte hazırladığı şarkının bir ön izlemesini paylaştı. Başlıklı Orada Olacaksınparça onların dostluğuna bir övgüdür. Videoda Justin'in “Electric Lady'ye gittik” dediği duyuluyor [to record it]. Bu şarkıyı bu kadar fantastik, dünyaca ünlü bir stüdyoda kaydetmemize gerek yoktu.” Bunun üzerine Jimmy şöyle dedi: “Neden bahsediyorsun? “Bu çok kaliteli bir şarkı.” Electric Lady stüdyolarının “inanılmaz” olduğunu ve “plak kaydetmek için en iyi yer” olduğunu ekledi. Jimmy şöyle açıkladı: “Efsaneler oradaydı ve sonra beni içeri aldılar ve ben de 'Aman Tanrım.' dedim. Ben de 'Justin, bu şeyin içinde olduğuma inanamıyorum' dedim. ”

Bu noktada Justin Timberlake araya girdi ve şunları söyledi: “Ayrıca seansın muhtemelen sadece iki ila üç saat sürmesi gerekirdi. Yaklaşık sekiz saattir oradaydık. Sekiz, dokuz saat.” Jimmy Fallon, “gülmekten ağladıkları” için bu kadar uzun sürdüğünü doğruladı. You'll Be There adlı şarkılarını “bir tür kardeşlik hakkında” olan “aptalca bir şarkı” olarak tanımlamaya devam etti. Justin'in “Demek istediğim biziz” diye eklemesi izleyicilerde kahkahalara neden oldu. Jimmy şöyle dedi: “Biz 'Hey, orada olacaksın' diyoruz. Seyirciye biraz duymak isteyip istemediklerini sormadan önce, “Bu Noel'de yanımda olacaksın.” Jimmy daha sonra şarkıyı oynat tuşuna bastı. Müzik birkaç ukulele notasıyla başladı ve Justin'in “Noel'i ukulele gibi anlatabilen hiçbir şey yok” demesini sağladı.

Jimmy Fallon başlıkta şunları yazdı: “Hiçbir şey Noel'i bir ukulele kadar güzel anlatamaz… ve uzun süredir dostum Justin Timberlake ile bir tatil şarkısı gibi. İşte yeni albümüm 'Holiday Seasoning'le birlikte 1 Kasım'da çıkacak 'You'll Be There'den kısa bir kesit!”

Tatil çeşnisi 1 Kasım'da Republic Records aracılığıyla çıkış yapacak.