Jr NTR'nin Lord Of Fear Arc'ı Başlıyor

SuGiBi

New member
Şarkıdan bir kare. (nezaketle: YouTube)

Yeni Delhi:

Hayranları tarafından sevgiyle Kitlelerin Adamı olarak anılan Jr NTR, merakla beklenen filminin vizyona girmesine hazırlanıyor. Devara: Bölüm 1. Yapımcılar filmin ilk şarkısının tanıtımını açıklarken heyecan yeni boyutlara ulaştı. Korku. Janhvi Kapoor, şarkının tanıtımını sosyal medyada paylaşarak bunu “Korkunun Efendisi”nden bir uyarı olarak müjdeledi. Şarkı 19 Mayıs'ta çıkacak. Müziği Anirudh Ravichander besteledi.

Promosyonda, Korku şarkı, filmin tematik özüyle uyumlu, adrenalin yüklü bir marş sunuyor. Şarkının filmin ana motifi olan korkuyla tematik uyumu öne çıkan noktadır. Cesaret ve korku arasındaki ikilemi yansıtan şarkı sözleriyle şarkı, izleyicileri güç dolu bir müzikal yolculuk vaat eden görüntülerle baştan çıkarıyor.

Jr NTR, Instagram'daki gönderiye başlık olarak şunu yazdı: “19 Mayıs'tan itibaren #FearSong… #Devara.”

Devara'nın 10 Ekim'de gösterime girmesi planlanıyor ve Janhvi Kapoor ile Jr NTR'nin ilk ortak çalışması olacak. Bu aynı zamanda Janhvi'nin Telugu'daki ilk çıkışına da damgasını vuracak. Filmin yapımcılığını Karan Johar'ın yapım evi Dharma Productions üstleniyor.

Projeden bahseden Janhvi, The Week'e şunları söyledi: “Hiç Telugu öğrenmedim ve bu benim utandığım bir şey. Fonetik olarak anlayabiliyorum ama konuşamıyorum. Evet, bu benim en büyük pişmanlıklarımdan biri.” Şunları ekledi, “Bu tarafım bir süredir hareketsizdi. Ancak Devara ekibi çok sabırlı ve yardımsever. Bu kadar cesur kişilerle çalışıyorlar ve repliklerimde bana yardımcı olmak için sadece bir telefon uzakta oldukları için çok minnettarım.”