“Kadınlar Komediyi Çok Çok İyi Yapabilir”

SuGiBi

New member
Görüntü Instagram'da paylaşıldı. (nezaket: kritisanon)

Mumbai (Maharashtra):

Kareena Kapoor Khan, Tabu ve Kriti Sanon bir sonraki filmleriyle beyaz perdeyi aydınlatmaya hazırlanıyor mürettebat. Filmin fragmanı ve müzikleri şimdiden izleyicilerin ilgisini çekti. Fragman lansmanı sırasında Kriti, kadın merkezli bir komedi filminin parçası olma deneyiminden bahsetti.

“Genelde çoğunlukla erkeklerle çalışıyoruz. Kadınlarla çalışmak çok rahatlatıcıydı, bu kadınlar çok yetenekli ve onlara yıllardır hayranlık duyuyorum. Masaya getirdikleri şeyler ve gerçekler konusunda hepimiz onları örnek alıyoruz ” Kendilerini ve nasıl yeniden keşfettiklerini” söyledi.

Kriti ayrıca kadınların komik rollerdeki potansiyelini ve şu gerçeği de tartıştı: mürettebat erkeklerin dövülmesiyle ilgili değil.

“Bu filmin yazılma şekli, bu karakterlerin şekli, bu üçü arasında çok fazla hayat ve kimya var. İnsanların sevdiği şeyin ya da en azından benim hissettiğimin tüm kimyanın bu olduğuna inanıyorum ve bu da onlarla ilgili.” mürettebat. Hissediyorum, jab bhi koi kadınlar wali film aati hai, ladkiyan hain, sab sochte hain ki ciddi hai bahot, ya phir kuch mudda hoga, ya phir erkekler hogi'yi dövüyorhepsi. Aisa kuch bhi nahi hai gördüğünüz gibi kadınlar çok iyi komedi yapabiliyorlar (sanırım ne zaman kadın odaklı bir film gelse kızlar hakkında oluyor, herkes bunun çok ciddi olduğunu düşünüyor, ya o zaman bir sorun çıkacak ya da o zaman olacak erkeklerin dayak atması falan. Gördüğünüz gibi böyle bir şey yok, kadınlar çok çok iyi komedi yapabiliyor.”

Rajesh A Krishnan'ın yönetimindeki mürettebat hostes olarak Kareena, Tabu ve Kriti Sanon yer alıyor. Film, Balaji Telefilms ve Anıl Kapoor Film & Communications Network markaları altında çekildi. Film 29 Mart 2024'te sinemalarda olacak.