Kahvaltılık Bazlama

bencede

Active member
Kahvaltılık Bazlama Tanımı İçin Gereçler

  • 1 paket yaş maya yahut instant maya
  • 1 çay kaşığı tuz
  • 5 su bardağı un
  • Ilık su
Kahvaltılık Bazlama Tanımı Nasıl Yapılır?

Not EkleTanımı Yazdır


Merhaba arkadaşlar ????.

  1. birinci vakit içinderda yoğurma kabına mayayı alalım ve ılık su ile mayamızı eritelim.
  2. çabucak sonrasında unu ve tuzu ekleyelim ve ılık suyu yavaş yavaş ekleyerek hamurumuzu yoğuralım.
  3. Yarım saat kadar dinlenmeye bırakalım hamuru.
  4. daha sonra bezelere ayıralım.
  5. İstediğiniz boyutta beze alabilirsiniz.
  6. Bezeleri açalım, tavada artlı önlü pişirelim.
  7. Piştikten daha sonra margarinle yahut tereyağ ile yağlayabilirsiniz.
????afiyet olsun ????.

Kahvaltılık Bazlama Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 
Üst