Kahvaltılık Ekmek Dilimleri

bencede

Active member
Kahvaltılık Ekmek Dilimleri Tanımı İçin Materyaller

  • 2 adet baget ekmek ( 20 dilim kadar) (Somon yada istediğiniz diğer ekmekte olur)
  • Yarım çay bardağı zeytin yağ
  • 1 yemek kaşığı tereyağ
  • 2 diş rendelenmiş sarımsak
  • 7-8 kol maydanoz
  • Yarım kangal sucuk ( dilimlenmiş )
  • Bir kase kaşar peyniri ( rendelenmiş)
  • 1 çay kaşığı kekik
  • Gereğince
  • Tuz ve karabiber
  • İsteğe bağlı ( yarım kırmızı kapya biber )
Kahvaltılık Ekmek Dilimleri Tanımı Yapılışı

Not EkleTanımı Yazdır

  1. Öncelikle ekmeklerimizi dilimler halinde keselim.
  2. Zeytinyağ, tereyağ, maydanoz, sarımsak tuz ve kekik mutfak robotundan çekin yada incecik bıçak sayesinde doğrayabilirsiniz.
  3. Hazırlamış olduğunuz karışımı ekmek dilimlerinin üzerine sürüp yağlı kağıt serili fırın tepsisine yerleştirin.
  4. Üzerlerine birer dilim sucuk koyup sucukların üzerine kaşar peyniri serpiştirin.
  5. Evvelden ısıtılmış 180 derece fırında yaklaşık 10-15 dakika kadar kızartıp sıcak sıcak servis edebilirsiniz.
Deneyecek olanlara şimdiden afiyet olsun isterseniz sucuk kullanmadan da yapabilirsiniz. ????.
 
Üst