Kahvaltıya Bayat Ekmeklerden Kanepe

bencede

Active member
Kahvaltıya Bayat Ekmeklerden Kanepe Tanımı İçin Materyaller

  • 1 bütün bayat ekmek yada 8-10 dilim ekmek
  • 2 yumurta
  • Yarım su bardağı süt
  • 1 büyük uzunluk domates
  • Yarım su bardağı ezilmiş beyaz peynir
  • Yarım su bardağı rendelenmiş kaşar peyniri
  • Tuz
  • Nane
  • Az sıvı yağ
Kahvaltıya Bayat Ekmeklerden Kanepe Tanımı Yapılışı

Not EkleTanımı Yazdır

  1. Ekmekler ince ince dilimlenir. Yumurta ve süt çırpılır. Beyaz peynir çatalla ezilir kaşar peyniri rendelenir.
  2. Domatesler kabuğu soyulup küp küp doğranır tüm gereçler güzelce karıştırılarak tuz ve nane eklenir.
  3. Ekmeklerin üzerine yumurtalı materyaller çokça kaşıkla koyulur ve yağlı kağıt serili tepsiye dizilir.
  4. Evvelden ısıtılmış 150 derece fırına koyulur üzeri kızarınca alınıp sıcak servis edilir afiyet olsun???????????????????????? hem pratik hemde ekmekleri pahalandırmak için epeyce lezzetli bir yol ????????.
 
Üst