bencede
Active member
Kahvaltıya Bayat Ekmeklerden Kanepe Tanımı İçin Materyaller
Not EkleTanımı Yazdır
- 1 bütün bayat ekmek yada 8-10 dilim ekmek
- 2 yumurta
- Yarım su bardağı süt
- 1 büyük uzunluk domates
- Yarım su bardağı ezilmiş beyaz peynir
- Yarım su bardağı rendelenmiş kaşar peyniri
- Tuz
- Nane
- Az sıvı yağ
Not EkleTanımı Yazdır
- Ekmekler ince ince dilimlenir. Yumurta ve süt çırpılır. Beyaz peynir çatalla ezilir kaşar peyniri rendelenir.
- Domatesler kabuğu soyulup küp küp doğranır tüm gereçler güzelce karıştırılarak tuz ve nane eklenir.
- Ekmeklerin üzerine yumurtalı materyaller çokça kaşıkla koyulur ve yağlı kağıt serili tepsiye dizilir.
- Evvelden ısıtılmış 150 derece fırına koyulur üzeri kızarınca alınıp sıcak servis edilir afiyet olsun???????????????????????? hem pratik hemde ekmekleri pahalandırmak için epeyce lezzetli bir yol ????????.