“Kali avatarımı ortaya çıkaracak”

SuGiBi

New member
Yeni Delhi:

Ay diğer ebeveyn gibi Preity Zinta, ikiz çocukları Jai ve Gia'yı şiddetle koruyor. Oyuncu onları kamu glar ve medya incelemesinden uzak tutmayı seçti.

Son zamanlarda bana X'de bir soru sorma oturumunda, Preety, insanların derinlikleri çocuklarının fotoğraflarını çekmeye veya paylaşmaya çalıştığında sinirlendiğini açıkladı.

“Hayranların senin hakkında bilmediği bir şey nedir?” Diye soran bir hayrana yanıt olarak.

Aktris, “Tapınaklarda, uçuştan sonraki sabah, banyolarda ve güvenlik kontrolleri sırasında fotoğraf çekmekten nefret ediyorum! Yukarıdaki durumda resim istemiyorsanız fotoğraf çekmenin en iyi yolu!”

Çocuklarının istenmeyen fotoğrafçılığı hakkında cesur bir açıklama yapan Preity Zinta, “Çocuklarımın resmini çekerek Kali Avatarımı ortaya çıkaracak; aksi takdirde mutlu bir insanım. Lütfen çocuklarımı yalnız bırakın.”

Tapınaklarda, bir uçuştan sonra sabah erkenden, banyolarda ve güvenlik kontrolleri sırasında fotoğraf çekmekten nefret ediyorum! Yukarıdaki durumda resim istemediğiniz sürece benden bir fotoğraf istemek fotoğraf çekmenin en iyi yoludur! Çocuklarımın fotoğraflarını çekecek kali … https://t.co/oyuieyzlq

– Preity G Zinta (@RealpreityZinta) 13 Mayıs 2025

Preity Zinta sohbeti tatlı bir notla tamamladı.

“Teşekkürler, Everone, başka bir eğlenceli pzchat için! Tez sohbeti herhangi bir röportajdan daha çok keyif alıyorum çünkü sorular inanılmaz ya da çılgın garip.

“Herkese bu sohbette kimseyi çarpmadığımı bildirmek için Norone beni kızdırdım! Dünyadaki farklı insan türlerini anlayacak kadar yaşlıyım ve ben büyük bir kızım – her türlü yorumla başa çıkabilirim. Olumsuzluk hızlı bir zihinselden geçiyor.

Tapınaklarda, bir uçuştan sonra sabah erkenden, banyolarda ve güvenlik kontrolleri sırasında fotoğraf çekmekten nefret ediyorum! Yukarıdaki durumda resim istemediğiniz sürece benden bir fotoğraf istemek fotoğraf çekmenin en iyi yoludur! Çocuklarımın fotoğraflarını çekecek kali … https://t.co/oyuieyzlq

– Preity G Zinta (@RealpreityZinta) 13 Mayıs 2025
Sonra filmde görülebilir Lahor 1947 Sunny Deol'un karşısında.