Kalki Koechlin “Beyaz Kız” Fenomeninden Bahsetti, Gençken Uyuşturucu İstendiğini Söyledi

SuGiBi

New member
Resim, Kalki tarafından Instagram’da paylaşıldı. (nezaket: kalkikanmani)

Yeni Delhi:

Kalki Koechlin, merakla beklenen web dizisinin ikinci enstalasyonunda Faiza rolünü yeniden canlandırmaya hazır. Cennette yapılmış. Gösterinin yayınlanmasından önce Kalki Koechlin, The Male Feminist ile yakın zamanda yaptığı bir röportajda, Hindistan’da beyaz bir kız olarak büyürken maruz kaldığı bazı hoş olmayan olaylar hakkında konuştu. The Male Feminist ile samimi bir sohbette Kalki, doğuştan “beyaz” olduğu için ondan uyuşturucu alacağını varsayan insanlar tarafından uyuşturucu istendiğini hatırladı.

“Bunu (ataerkilliği) çok genç yaşta gördüm çünkü benden uyuşturucu istendi. Çünkü grubumdaki tek beyaz kız bendim (bu yüzden olay hakkındaydı) gevşek ahlak, beyaz kızlar fenomeni. Sahil Güvenlik’i izliyorlar ve herkesin böyle olduğunu düşünüyorlar. Tamil dilinde yanıt verdiğim an, şöyle olacaklardı: Akka, kız kardeş. Sırf onların dilinde konuştuğunuz için birdenbire size bakış açıları değişir.”

Aktör, Pondicherry’de Fransız bir anne babanın çocuğu olarak dünyaya geldi ve daha sonra Ooty’de kaldı.

Kalki Koechlin, beyaz kız fenomenine ışık tutmanın yanı sıra oyuncu kadrosu deneyimini de paylaştı.

Olayı hatırlatarak, “Seçmelerine katıldığım ve çok beğendiğim bir film vardı, beni aradılar ve yapımcıyla görüşmeniz gerektiğini söylediler. Ben de perdeler kapalıyken yapımcıyla ofisinde buluştum ve ‘Yani bunun sizin için büyük bir fırsat olacağını biliyorsunuz. Bununla başaracaksınız ve ben sizi daha yakından tanımak isterim. Akşam yemeğine çıkabilir miyiz?’ Konuyu anladım ve ‘Dinle, bu bana göre değil. Ben buna katılmıyorum’ dedim” dedi.

Bu arada PTI ile konuşan Kalki, bir parçası olmaktan duyduğu heyecanı dile getirdi. Cennette yapılmış 2. sezon. O, “Bir aktör olarak, Made in Heaven’ın 1. sezonunun izleyicilerde nasıl yankı uyandırdığını ve bu kadar popüler ve eleştirmenlerce beğenilen bir dizi haline geldiğini görmek inanılmaz derecede sevindirici. Taraftarlardan gelen yoğun tepki iç açıcı oldu. İkinci sezona doğru ilerlerken, daha heyecanlı ve heyecanlı olamazdım. Önümüzde inanılmaz bir yolculuk var ve tıpkı hayranlar gibi ben de bu karmaşık karakterlerin hayatlarının derinliklerine inmeyi ve önlerinde ne olduğunu görmeyi sabırsızlıkla bekliyorum. Made In Heaven’ın sadık hayranlarını temin ederim ki 2. sezon daha görkemli ve büyüleyici bir deneyim olacak.”

Excel Entertainment tarafından üretilen, Cennette yapılmış Zoya Akhtar ve Reema Kagti tarafından yaratılmıştır ve Alankrita Shrivastava ile birlikte yazılmıştır.

Günün Öne Çıkan Videosu

Sevgililerden Yeni Ebeveynlere: Filtresiz Ram Charan ve Upasana