Kalp Krizinden Sonra Lakme Moda Haftasında Rampada Yürüyen Sushmita Sen: “Çok Mutlu Hissediyorum”

SuGiBi

New member
Videodan bir karede Sushmita Sen. (nezaket: sushmitasen47)

Yeni Delhi:

Millet, Sushmita Sen Instagram’da “hızlı canlı oturum” ile geri döndü. Aktris, Cumartesi günü Lakme Moda Haftası’nda Anushree Reddy için şovmen oldu. Şey, bundan çok mutlu. Kalp krizinden iyileşen Sushmita Sen, kendisine gelen tüm sevgi ve destek için herkese teşekkür etti. O, “Lakme Moda Haftası’nda inanılmaz Anushree Reddy’nin şovu için yürümeyi yeni bitirdim. Çok nazik ve sevgi dolu olan tüm medya mensuplarına teşekkür ederim. Ben çok kutsanmış bir kızım ve bunu söylemeye devam ediyorum. “Gerçekten çok mutlu hissediyorum çünkü benden gelip yürümemi ve onun şovmeni olmamı isteme cesaretini gösteren Anushree sayesinde. Bence çoğu insan, “Şimdi, iyi bir zaman değil” derdi. Size söylüyorum…kadınlar…Birbirimizin yanında olmak ve en zor zamanlarda bile en iyisini ortaya çıkarmak güzel.

Videoyu paylaşan Sushmita Sen, “#Quicklivesession ‘Sizi seviyorum çocuklar!!!’ #duggadugga #drivingminnettarlığı. Hayranlar yorumlar bölümünü kırmızı kalplerle doldurdu.

Lakme Fashion Week’in Instagram’da paylaştığı Haberda, Sushmita Sen’i çarpıcı bir sarı lehenga içinde rampada yürürken görebiliriz.

Sushmita Sen, bu ayın başlarında Instagram’da kalp krizi geçirdiğini açıkladığında herkesi endişelendirdi. Oyuncu, babası Subir Şen ile bir fotoğrafını paylaşarak, “Kalbini mutlu ve cesur tut, en çok ihtiyacın olduğunda yanında olacak Şona” (Babam Subir Şen’den hikmetli sözler) yazdı. Birkaç gün önce kalp krizi geçirdim… Anjiyoplasti yapıldı… stent yerleştirildi… ve en önemlisi, kardiyoloğum ‘Benim büyük bir kalbim var’ sözünü yeniden doğruladı.”

Sushmita Sen, Instagram Canlı Oturumlarından birinde de ana arterinde “yüzde 95 tıkanıklık” olduğunu ortaya çıkardı. “Birçoğunuzun spor salonuna gitmeyi bırakıp ‘bu ona yardımcı olmadı’ diyeceğini biliyorum ama bu iyi değil. Bana yardımcı oldu. Çok büyük bir kalp krizinden kurtuldum. Ana arterde yüzde 95’lik bir tıkanıklık ile çok büyüktü. Aktif bir yaşam tarzı sürdürdüğüm için hayatta kaldım. Ne pahasına olursa olsun, bunun bir aşama olduğuna ve geçtiğine inanıyorum. Diğer tarafta olduğum için çok şanslıyım. İçime korku salmıyor, bunun yerine artık bir şeyi sabırsızlıkla bekleyeceğime dair bir vaat duygusuna sahibim.”

Sushmita Sen, üçüncü sezonda izlenecek. aarya

Günün Öne Çıkan Videosu

Sidharth Malthotra Havaalanında Tıklandı